24rodopi.com/Общество

Директорът на ОДМВР-Кърджали старши комисар Щерьо Милчев е награден от министъра на вътрешните работи с „Почетен знак на МВР-ІІ степен“. Високо отличие е за постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения.

Старши комисар Милчев получава наградата в навечерието на професионалния празник на служителите в МВР – 5 юли.

С „Почетен знак на МВР-ІІІ степен“ министърът на вътрешните работи е отличил началника на РСПБЗН-Кърджали главен инспектор Митко Николов. За съществен принос при изпълнение на конкретни задачи главният секретар на МВР е наградил с „писмена похвала“  главен инспектор Николай Кирилов и главен инспектор Валентин Карев, началници на сектори в РДПБЗН-Кърджали. С „писмена похвала“ директорът на ГДПБЗН главен комисар Николай Николов е отличил главен инспектор Николай Баковски, началник на РСПБЗН-Крумовград и главен инспектор Ваклин Тихов, началник на РСПБЗН-Момчилград.

По същия повод - 5 юли, за постигнати трайни резултати в пряката си работа със заповед на директора на ОДМВР-Кърджали старши комисар Щерьо Милчев с „писмена похвала“ и „обявяване на благодарност“ са отличени 28 служители, има и три колективни парични награди. Четирима служители на РДПБЗН-Кърджали са наградени с „писмена похвала“ от директора комисар Сергей Заимов.

На снимката: Директорът на ОДМВР-Кърджали старши комисар Щерьо Милчев и наградените служители от РДПБЗН-Кърджали.


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/7/22 15:47

    Честито! Напълно заслужено отличие!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/7/22 16:02

    единствено Мишо е заслужил наградата пожарникар!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/7/22 19:49

    Честито! Напълно заслужено отличие

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/7/22 07:35

    Браво Мишо, поздрави от Жандармерията

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.