24rodopi.com/Общество

225 890 души са научавали новините от Кърджали, Родопите и най-интересното от България през месец юни от 24rodopi.com. Реално посетителите са повече, защото 225 890 са IP-адресите, а в едно жилище или офис потребителите са повече от един.

80,2% от читателите на 24rodopi.com през юни са били от различни региони на България, с по 4 процента са Турция и Германия, следват Нидерландия и Белгия. Това сочат данните на analytics.google, безспорно най-меродавният анализатор на посещенията.

Всеки 5-ти от тези над 225 хиляди читатели посещава 24rodopi.com повече от 2 пъти на ден.

Снощи - от 9.00 часа на 4 юли до 6.45 часа на 5 юли, 15 300 потребители са посетили сайта 24rodopi.com, а когато има топ новина „нощните читатели“ са 2-3 пъти повече. Снощи най-голям интерес е предизвикала дописката за „байрамския режим на синята зона“, прочетена от близо 10 хиляди души.

Какво търсят 15 000 потребители през нощта в 24rodopi.com?

Докато за денонощие съотношението България-чужбина е 80,2%:19,8%, през нощта присъствието на гурбетчии и изселници нараства с 1,5 до 2 пъти.

„Прибирам се от работа към 21.30 часа и докато вечерям изчитам всичко за родния край, за което сте писали през деня. Така правят много гурбетчии“, това пише до 24rodopi.com кърджалийка, която работи в Белгия.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.