24rodopi.com/Коментари

„НАТО трябва да се извини на Сърбия, Ирак, Либия, Сирия и Афганистан за 900 000 жертви, включително 400 000 цивилни, причинени от Алианса във войните, започнали през 2001 г. Съединените щати са най-войнствената страна в историята на човечеството и са най-голямата заплаха за мира и развитието на планетата“, написал в Туитър говорителят на външното министерство на Китай Джао Лиджиан.

Китайската цивилизация е на няколко хиляди години. Азиатското търпение е пословично. Доколко ще им издържат нервите обаче? Така както на руснаците се скъсаха заради случващо се в Украйна под благословията на САЩ.

В същото време шефът на ЦРУ изрекъл, че няма информация 70-годишният Владимир Путин да е нестабилен или в лошо здраве. Уилям Бърнс е възприел ролята на джипи на руския президент.

Саудитска Арабия и Иран все по-отчетливо играят в един отбор по отношение на конфликта по оста Русия-САЩ, който се води в Украйна. Дори сунито-шиитската бездна не е проблем между двете държави. А доскоро саудитите бяха партньор №1 на Щатите в Близкия изток.

Световните сили се пренареждат в конфигурация, която ще срути американското доскорошно господство. И всички белези са налице. Пренареждане на силите. Първата фаза на Трета световна война е в ход.

И докато това се случва, родната прислуга все още не може да прозре в дълбочина геополитическите катаклизми и последващите икономически сътресения. Програмирана да действа като вътрешно обзавеждане на мастит плантатор на памук от 19 век в южните щати. Досегашната, десетилетна, позиция на „Йес, сър“ ни коства затваряне на реактори, втори АЕЦ, Южен поток, към момента и празни газохранилища, отричане на историята и харизването й на измислената държава Македония. Коства ни и небивала корупция по схемата „Да им играем по свирката, пък да не ни закачат какви ги вършим тук“.

Сиреч, докато си играем на „аз на теб, ти на мен, ама да няма избори“ отново влизаме неподготвени в нещо, което и всезнаещият математик на бившия НОЩ не може да разгадае.

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/7/22 19:09

    Светът се пренарежда и това е безспорен факт!! Но ако веднага не изберем правилния отбор в БГ ще стане лунен пейзаж!! Дай Боже скоро да се отървем от колонизаторите!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/7/22 09:47

      Така е, вън руските орки от България.

      Изтриване
  2. Анонимен21/7/22 23:47

    Нагледно кгбарски опорни точки.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/7/22 07:44

      Нагледно си пълен дебил

      Изтриване
    2. Анонимен22/7/22 09:48

      Марш към сибир, палячо

      Изтриване
    3. Анонимен22/7/22 20:12

      А ти ходи да аргатуваш на кюрдите на Запад бе, леш оръфлян

      Изтриване
  3. Анонимен22/7/22 09:26

    Китай първо публично да признаят и да се извиняват за уйгурските концентрационни лагери после да говорят за запада, двуличници долни. Дано да не видим когато китайците ще станат велика сила, за тях няма свобода няма човешко право само си робот и да работиш за богаташите във партията.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/7/22 20:13

      А кой да се извини за опиумните войни, що недочели примитиви изказват мнения?!

      Изтриване
  4. Анонимен22/7/22 09:50

    Интересно е, че пишете спонсорирани проруски статии от платформа която е собственост на руснак емигрирал в САЩ, защото русия е дупка. Ха ха ха

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/7/22 14:08

    Какви 900 хиляди ,какви пет лева.?Милиони са жертвите на военният ботуш на Сащ.Няма точка на планетата ,където е замирисало на петрол и те да не са нападнали с повод и без повод.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/7/22 19:30

    Нашите политици още от началото на ХХ-ти век са известни с това, че винаги ни съюзяват с губещата страна.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/7/22 17:29

    Нашите български политици се съюзяват винаги с германия за това сме на този хал. Първо домъкват от Виена Фердинанд Сакс- Кобург - Гота за цар на България. Резултат първа национална катастрофа от Първата световна война. Неговият син Борис Клемент Роберт Мария Пий Станислав Сакскобурготски цар на България - резултат втора национална катастрофа от Втората световна война. Симеон Борисов Саскскобурготски цар на България ни набута в Европейският съюз без да има референдум от народа. Резултат най-бедната страна от съюза с над два милиона българи напуснали страната да си търсят препитание по света. За неговият пазвантин управлявал ни мъдро 12 години постигнахме същият резултат. Колониална държава.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/7/22 21:52

    Към 09.47-Не бери грижа за милионите руски орки в България.Хващай самолета ,/ако ти стиска/ и бягай в любимата си Хамерика-осигурено тие работно място-мияч на чинии в закусвалня.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.