24rodopi.com/Коментари

Кърджали е най-кроткият град в неделен ден. Някаква вечна меланхолия, махмурлук и неприязън към заобикалящия свят се случват.

Обаче средата на лятото е близо.

Рев на мотори. Разни одрънкани и прастари „баварци“ се тестват във „Възрожденци“. Зад воланите са младежи с бради като дърти кадии. Номерата от Нидерландия, Германия и прочие.

Завърнали са се за байрама. Очукано „БМВ“ се движи от тротоар до тротоар пред мен, водачът го изпъва докато говори по телефона. С приложението Вайбър вероятно, да пести пари. Крещи нещо на телефона, надул музиката. Ясно се долавят думите „Коч, коч“.

Вероятно ще купува овен за празника. Преди това си тества автомобила. В Алеманията не може тъй, защото ще го набодат рогата на коча. Ама у дома всичко е възможно.

„Когато коментираш някаква тема, която либералите не обичат, обикновено те пращат в Русия. Ходи там, защо не?! Нашите хора ходят в Западна Европа“, са обикновените послания. И ги виждаме като се върнат хората от Западна Европа. Робували на кюрдите, а сега стойки и чалъми.

И защо някой трябва да ходи някъде? Нашата родина е тук. Някои си имат по две-три анаватани, но защо останалите трябва да бягаме? Заради очуканото „БМВ“?“, пита наш читател, изпратил писмо до редакцията.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/7/22 14:01

    Точно казано.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/7/22 14:01

    БРАВО!!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/7/22 14:23

    СИК хабер

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/7/22 16:19

    Моля екипите на КАТ да следят вечерно време, след 22ч. за шумни автомобили и мотоциклети. По закон трябва да им се пишат фишове по 50лв, а ако им е за втори път 300лв., а те ги изрязват всяка нощ на ул. Христо Ботев, кв. Възрожденци и няма нито един наказан. За целта трябва да от КАТ да се снабдят със шумомер. Не може да се спи от тях и обикалят по цели вечери…това, че те са безделници не означава, че останалите си нямаме работа и можем да не спим. Благодаря предварително на КАТ!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/7/22 21:53

    Евалата. Много точно казано и написано.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/7/22 21:59

    Абсолютно подкрепям пише самата истина

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.