24rodopi.com/Регион

Риба измира и в река Върбица, алармират жители на Глухар. Десетки мъртви екземпляри от различни видове могат да се забележат по повърхността и брега на водоема.


Припомняме, че десетки сигнали заляха институциите за измиране на рибата в язовир „Студен кладенец“. Областният управител Даниел Делчев се обърна с писмо до РИОСВ, Басейнова дирекция, Агенцията по безопасност на храните да вземат мерки, като вече са проверени десетки предприятия.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/7/22 17:52

    Теклас имат ли канал към реката, ако нямат да се търси на горе по реката. Колко още ще чакате. То бива бива ама се трови водата и почвата, и това върви надолу към други държави.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/7/22 17:53

    Някой дали е проверил прдприятието в района на Устра бетон, където "перат" дънки за износ.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/7/22 18:52

    Пуснете новината във фейзбук за да коментираме тука не ги публикувате

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/7/22 19:05

    До Момчилград от всякъде се замърсява реката най-много Теклас и никой не обръща внимание от години и тая баластра направи цялата река кал,не остана нищо хубаво всичко е за пари.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/7/22 19:16

    Да горят в ада тия боклуци дето изтровиха рибата

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/7/22 19:46

    Този мор продължава близо два месеца. Абсолютно престъпно безхаберие на всички държавни институции, особено на контролните. И децата в Кърджали вече знаят кои са виновниците, само те не са в час. Само да им подскажа, че такъв мор не е имало никога, преди наскоро да се открият две предприятия в Промишлена зона - Изток. Сещайте се.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/7/22 22:04

    Teklas teklas nyama opravia toya zavod. Oshte vsichki si zatvarqt ochite. Riosv kade e? Baseynova direkciq? Stiga ste razrejdali vodata na probite I da kajete Che vsichko e ok. Sus sedene ne stava, postoqnen kontrol trqbva. Tejki metali tekat ot teklas porazhodete se malko do stenata na za zavoda nagore po karagioz dere

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/7/22 11:21

    Измирането идва от река Върбица, наще проверяват Перперешка река, нямам думи, големи лицемери

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/7/22 11:54

    bio gorivata koi pravi ot tam idva vsi4ko

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/7/22 12:26

    Рибата умира от короновируса...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен6/7/22 14:56

    Биогоривата ,хората говорят,знаят кой е собственика,но дър.органи ,преса,мълчат не смеят да кажат и пишат истината.
    Фекални води,що за глупост?
    Направете разследване и оповестете населението!
    Но пишете истината!
    Два месеца тровят води и почви

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен7/7/22 12:01

    васил пашалиев от басейнова дирекция да си ходи

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.