24rodopi.com/Темата+

Подадох сигнал до главния прокурор за извършени нарушения на НПК в хода на досъдебното производство, включително за измами, за фалшифициране и унищожаване на доказателства.

Това съобщи в Кърджали бившият политически лидер Лютви Местан, който е един от обвиняемите за смъртта на 6-месечно бебе при катастрофа, станала на 14 април 2019 година в района на Загорско.

Начертаването на стоп линията след ПТП и постфактум меренето на видимост е престъпление, категоричен е Местан, който на днешното съдебно заседание сне правомощията от своите адвокати и поиска да се защитава сам в съда.

„Моята видимост трябваше да се измери в деня на ПТП, когато нямаше стоп линия и когато имаше високи храсти, които ограничаваха видимостта ми.

Знаеха, че нямам видимост, нарочно отложиха меренето на видимостта с 5 дена. В нощта на 15 срещу 16 април манипулираха фактическата обстановка. Това се казва Престъпление срещу правосъдието.

Всички тези обстоятелства ги изложих в жалба до главния прокурор“, отбеляза пред 24rodopi.com Местан.

Какво каза още той пред Съдебната палата в Кърджали, във видеото:

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/7/22 22:42

    Личи ти, че отдавна не си в София! Българският език е започнал да ти куца!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/7/22 23:13

    Щом мислиш за държавата защо крадете майтата на държавата 6 месечно дете заради тебе каде е кажи преди това каде си бил на микро язовир с.слънчоглед при Н….н за алх да не мислим по не си признай че си виновен рано или късно и ти ще си идеш

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/7/22 23:14

    Ако беше председател на дпс щяхте за го тачите и да го оправдавате,даже всички щяха да забравят за трагедията

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/7/22 02:54

    Всички лъжете маймуни лъжете сащто че не е не е бил употребил алкохол цялата система е продажна в тази държава имаш ли пари винаги си прав продажници долни

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/7/22 05:43

    Ако беше намерил таксиджията и му беше хванал друг Адвокат щяхте да излезете невинен и делото щеше да е История

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/7/22 06:46

    Боже прибери си версиите,толкова нагъл човек че не може да бъде,в навечерието на Байрама Бог да е на помощ на родителите на детето

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/7/22 07:16

    Стига вече сте ни занимавали с тоя наглец и мошеник.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/7/22 07:42

    НАГЪЛ ТИП. ТАКА СИ ВЪЗПИТАВАН КАТО ПАВЕЛ. ДА ЛЪЖЕШ, ДА СИ ДЕБЕЛООК,МЕРЗАМЕЦ. ЗАТВОР ЗА ТЕБЕ.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/7/22 08:21

    Възможно ли е съдебната ни система да е толкова безсилна?.Какво толково сложно има в това дело?За четири години не може да осъдят един престъпник,който от където и да погледнеш е виновен.Същия ден е пил и карал,това го казват всички,които са били в компанията му.Този се подиграва и с българския съд и с паметта на 6-месечното бебе.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/7/22 08:52

    Баси държавата,не можем да се справим с един убиец и мошенник

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен6/7/22 09:00

    Само така Лютви! Стига са ни смятали за овци! ЩЕ СИ ТЪРСИМ ПРАВАТА ДО ДУПКА!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен6/7/22 09:00

    И аз през 2020г пуснах сигнал до Гешев с документи с подробности затова как ни откраднаха и съсипаха бизнеса но понеже не съм никой сигнала ми дори не беше входиран в София и бе върнат в Кърджали и накрая нищо виновни няма.
    От работещо и без задължения дружество изведнъж за 20 дена стана пред фалит.
    Виновният съм аз който си търся правата и нещо ,което ми се полага по закон а не господата,които правят мафиотски схеми и игри и съсипват хора и човешки съдби.
    Местан е друга ракия дето се казва политик е все пак.
    Бг 2022г без коментар!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен6/7/22 09:40

    Местан беше голяма работа в политиката, но Ердоган използва, а после изплю бая заблудени.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен6/7/22 11:09

    стига се излага отиди и и си изтърпи наказанието

    ОтговорИзтриване
  15. zaferiyus6/7/22 11:37

    To edna darjava, edno pravosadiye, da ne govorim za prorokurata. V denia na intsidenta markirovka po4ti niamase, posle mahnaha hrastalatsite i izravniha sklona. Udarat na kolata na tatkoto e ot diasnata strana na kolata na Mestan Ago, udarat e predpazil ot direktno izluitane po sklona drugata kola.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/7/22 21:30

      Аре и ти реши вече, веднъж за винаги, от кои си! Тв не беше ГЕРБ, не беше ДПС, сега явно си ДОСТ! Реши накрая от кои си! Да не забравяме паспортите които правеше, а сега търсиш справедливост! Бегай в Чуково да паднеш овците и кравите!

      Изтриване
  16. Анонимен6/7/22 15:08

    Какъв курназлия беше само когато се целуваше със Сергей Станишев в гр.София на Орлов мост пък какъв е сега. Нали той е евродепутат ? Пиши до него. Белким ти помогне.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.