24rodopi.com/Регион

„В момента ваксинираните  заразяват. Това са нашите анализи“.

Това казва пулмолог от…

По-добре да не казваме от  къде. Защото мигом ще остане без работа. Биг Фарма ще направи всичко възможно служителят да бъде в Бюрото по труда.

Спестяваме ви работното място на медика.

Но думите остават.

„Ваксинираните заразяват“.

И продължават да дупчат.

„Имунитетът им пада, всеки вирус ще им се лепи“, предупреждава епидемиолог.

Но кой да слуша…

Целият текст четете в новия брой на „Родопи voice“!

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/7/22 08:49

    Този дето го е казал явно е взел дипломата си по втория начин.По голяма глупост не Бях чувал!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/7/22 09:08

      Ходи си ръгай ваксините тогава, сигурно вече си на №4

      Изтриване
    2. Анонимен22/7/22 09:19

      Биг Фарма Идиът, ти ли си?

      Изтриване
    3. Анонимен22/7/22 12:32

      Казал го е ТОЧНО!

      Изтриване
  2. Анонимен22/7/22 08:51

    Парата прави борбата. Така им работи лобито, че за да ви забият иглата са готови на всичко. Ние на какво сме готови за да не го направят се пита в задачата.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/7/22 08:51

    нищо ново четящите и с акъла си хора отдавна са го разбрали лошото е че ни изнудват не можеш в чужбина на мол итн скоро и хляба ще забранят без сертификат но тогава надявам се да настане революция . ..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/7/22 09:20

      Не се поддавам на изнудване. Затова свалихме и кирчовците!

      Изтриване
  4. Анонимен22/7/22 09:18

    Защо ваксинираните се разболяват много по-вече от неваксинираните?Това как да го обясни човек...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/7/22 12:07

    Родопи, изкривявате нещата, ей! Това отдавна се знае, но ваксинираните, боледуват по-леко. А за антиваксърите имам една молба: моля, елате в ковид-отделение да лекувате заедно с нас! И без това, според вас, няма такъв вирус. Има и заплащане. Но, ако се отметнете, ще излезете най-лицемерните неграмотни копелета.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен23/7/22 22:09

      Не е вярно,че ваксинираните боледуват по-леко.И това го казвам от личен опит.Прекарах Ковид и като неваксиниран,и като ваксиниран.След ваксината беше много по-страшно боледуването.И ако си лекар,ти,който казваш това,..............скъсай си дипломата.Вирус има,но при всеки заболяването протича много индивидуално.Вие в Ковид отделението виждате най-тежките случаи,но да ми твърдите,тежките случаи са само при неваксинирани или че ваксинираните боледуват по-леко..........друг път.Има и други лекари в Ковид отделения,те и друго мнение изказват.Така че,хайде по-полека моля.

      Изтриване
  6. Анонимен22/7/22 15:13

    Те в Германия и Нидерландия рафтовете по магазините са отдавна празни само, че при нас нищо не се говори и показва по този въпрос. Проблема с хляба при тях след време също ще бъде на дневен ред. Като не им достига хляба да ядът пасти.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.