24rodopi.com/Коментари

Въртене, сучене, плямпане и накрая пак опряхме до „омразния“ руски газ. Чакахме танкери, готвехме едва ли не туби, бидони и дамаджани за втечнен газ, а накрая пристигна един кораб. Други танкери и да дойдат, няма къде да се разтоварят.

Очевидно ще трябва да се обърнем към „Газпром“, заяви енергийният министър Росен Христов след заседание на Кризисния щаб в отговор на въпрос за това къде се разтоварват танкерите с втечнен газ…

Хранилищата са празни, газ ще стигне едва за септември, през октомври нула. Чакат се масови фалити, точно на прага на зимата. Едни хора размахват плакати, че нямало да се къпят, но болшинството просто иска да живее нормално.

„… and we said No“, обясняваше усмихнато преди време пред западни медии Кирил Петков как сме се отказали да плащаме в рубли. Сякаш е някакво светотатство. И правителството направи всичко възможно да обтегнем до краен предел отношенията си с Русия. Що толкова не се пренавихме по време на операциите в Ирак, Афганистан, та толкова украиноизтрещяхме?!

„… and we said No“ и сега ще се молим на руснаците. Кому бе нужно цялото това самоубийствено упражнение?! Отговорът е ясен. И той в никакъв случай не може да мине без необходимата доза брутални ругатни…

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

21 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/8/22 16:52

    Питате що не се на*упихме овреме ли? И как всички статии тука са анонимни?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/8/22 20:11

      А ве, пръдльо от некъпаните, от това американско надупване ще ти влезе през дивия и ще ти излезе през задника на баба ти

      Изтриване
    2. Анонимен23/8/22 08:54

      Ари ве, много доводи, много нещо, кат за къпан…..

      Изтриване
  2. Анонимен22/8/22 17:47

    Тоя ухиления, малко го замеряха със снежни топки тази година на 03. 03. 2022 г. Трябваше с нещо друго да го замерят. Щеше да има голяма полза.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/8/22 20:02

    Браво за статията! Продадоха ни за пореден път американските марионетки! Така е като винаги сме чуждопоклонници! Опичайте си акъла на изборите!! Никога вече Герб,ПП,ДБ,БСП и ДПС!!! Всички от тия предателски партии са алчни демони,които искат докрай да ни унищожат!!!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/8/22 20:11

    Нали Чирен е полупразен защо не го пълните а отказвате танкерите ,искате пак руснака нали русофили копейкаджии,няма вече руски газ свиквайте газа ще ви даде султан Ердоган

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/8/22 21:08

      А султанът ти от кого го взима?Или за него може,той не е копейкаджия.Нищо,че целува задника на Путин,нали са си дружки.Идиот недоразвит.Не се прави на много умен,гледай си интереса,бе ,простак.Не русофили,свръхрусофили ще станем,щом трябва.Турците и унгарците са такива,ама твоят султан хич няма да се замисли,ако такива като тебе много лаят.Затова в Турция ще са натопло зимата,а такива..........некъпани като тебе ще мръзнат.Лошото е,че и останалите ще го отнесат.Откъде се излюпихте такива.......недорасляци еврогейски.До гушясте ни дошли.Марш при Киро и заедно в Канада.

      Изтриване
    2. Анонимен23/8/22 07:22

      Султан Ердоган като пърди само вади газове, какъв газ ще ти даде бе баламурник, като той ползва руски?

      Изтриване
    3. Анонимен23/8/22 07:50

      Ще ви даде и той руски, така както и сега ви дават руски.Но ще бъде турска фирма, а сега е авериканска, израелска или канадска ! Гадът все е руски, баламурник.

      Изтриване
    4. Анонимен23/8/22 08:38

      Никой не отказва танкерите, просто такива НЯМА!

      Изтриване
    5. Анонимен23/8/22 15:09

      Бре, цялото Кърджали явно е газифицирано, големи спорове, големи тъпотии...

      Изтриване
    6. Анонимен24/8/22 08:14

      Турция е енергиен хъб, има инфраструктура и купува натурален газ от Русия, Азербайджан, Иран и Северен Ирак и е на трето място в света по внос на втечнен газ от САЩ, Катар, Норвегия, Алжир, Нигерия и Египет. Не се е надупила изцяло на Путкин, ръйш ли?

      Изтриване
  5. Анонимен22/8/22 20:42

    Този на снимката е най-големият измамник, на който се вързахме и гласувахме за него. Никога повече ПП. Боклуци и предатели!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/8/22 23:06

    Проблемът е на българските граждани,че много бързо забравят,коя е държавата Русия! Продажни са,далавераджии и всеки сам за себе си! Успех!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/8/22 02:09

    Така ли бе ,мошеници няма вече герб и ДПС да ви е ясно

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/8/22 04:59

    ako naroda iska da zabogatee,,triabva da spre krajbite..i zatvor za kradcite...ako ima malko mozak,,triabva da znae za koi da glasuva,vijte nazad...koi upravliava 12 godini i kvo stana

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен23/8/22 07:55

    Ще се молите за руски газ, защото сте блюдолизци и четирихилядници, а тези които я предизвикват тази криза са комисионаджиите и корупционерите, заради които сме на дъното на всички класации по качество на живот в Европа! Като казах Европа, запомнете, че само този флирт със руските терористи от газпром, ще ни коства много от страна на Европа, и после не се чудете тогава, защото наистина ще видим къде сер*т гладните! По повод тенденциозността и пристрастието на статиите в тази медия, няма какво да се коментира...крайно пристрастни и пропагандистки и начина на подбор на публикуване на коментари под статиит - абсолютна цензура и автоцензура....далеч, далеч от журналистика!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен23/8/22 08:04

    Кирил Петков е най-стойностния премиер, който е имала България! Единствения, който иска да види българите да живеят добре и да просперират! Направи всичко по силите си да вдигне, колкото е възможно доходите на народа, въпреки всички кризи, независещи от него! И пенсиите вдигна, колкото никой до сега, и заплатите по сектори( учители, полицаи, здравеопазванеи др.). Но това не е изгодно за крадците, които искат средствата да не ходят при хората, а в техните чекмеджета и сейфчета, и за това драпат по всички начини да попречат на промяната, но е неизбежно....на хората ни писна от червени кардинали, сини кардинали, царе, мутри, везири и всякакъв вид грабители!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен23/8/22 08:41

    Въртяха, сукаха, и накрая се престрашиха да си признаят истинската си цел- отново послушни.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен23/8/22 11:23

    До 21 06
    Пукнете от яд ксенофоби, Ердоган е новият световен лидер ,а за газта в Турция има газ от РусияАзарбайджан, Туркменистан,ИранИрак,Катар до няколко месеца ще има и турска от Черно море ,а за къпането може много да спорим защото ние не ходим с топчета по гъза

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен23/8/22 11:32

    Само ПП само те ще спасят Родината ни България,видяхте ли пуснах им едно коментарите за Ердоган и руските мекерета,мафиотите и ясладжиите кръв серат,до гащите окрадохте народа съд,затвор и ако имаше смъртна присъда разстрел за вас

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.