24rodopi.com/Коментари/Политика

Твърде много коментари, артък много желаещи да се „закачат“ с лична анонимна позиция към дописките за прошката, която Бахри Юмер поискал от Ахмед Доган. Всички онези, които не са си видели написаното под двете новини следва да знаят, че може и да не сме джендърски мотивирани евродепутати или на хранилка към някоя високобюджетна либерална организация, но не сме си и поставили за цел да гърмим по мъжката любов, ама въпреки това няма как да позволим на платформа за новини всякакви опити за виртуален секс „мъж с мъж“, „избирател с бивш шеф“ и производните му.

„Бял свят“ не са видели и онези настоятелни писаници за продължение на темата, че даже и за коментар на направеното от бившия кмет на Джебел, бивш областен председател на ДПС  , бивша „дясна ръка“ на председателя на ДОСТ Лютви Местан.

 

Какво има да се коментира!?

Бахри Юмер е пристъпил прага на догановата резиденция като просещ прошка, и излязъл е като.. Последната копейка в българската политика.

 

И след като е наговорил куп глупости по адрес на силните в Анкара, интересно дали името на Бахри Юмер ще фигурира на „дувара“ на Капъкуле барабар с тези, на които им е забранено да влизат в Турция (още от времето на списъка анти ДОСТ, съставен от С. Г. по доноси на Л. М., Б. Ю., Ш. А. – б. р.).

Да фигурираш в забранителен списък, всъщност, не е голям минус. Срамното е, ако след поредното предателство, предадената страна те възприема само като един мендил/миндил… кърпичка за бърсане на сополи. Използван, непотребен, вече излишен.


Тук е краят на дописката. Продължението е само „подаръкът“ на един избирател от Джебел, който е избрал разтърсващите думи на Къвърджък Али за пътя „от пръстта към пръстта“, за „милостта, която не познава ляво и дясно, независимо кой се опитва да наложи правила за човечността“, за „отмъкнатото  палто на бездомник, за откраднатото мляко на пеленаче“, за предателството…

 

Yaşamdan ölüme bir soluk yolda

Bu isyanlar kime, bu feryat kime

Kuşların bile yuvası dalda

Bu endişe niye, bu telaş niye

 

Eğer ki, gelmeler topraktan ise

Demek ki, gitmeler aynı yeredir

İhanet, kahpelik puşta göreyse

Sadakatla sevmek dosta göredir

 

Sokakta yatanın kürkü alınmaz

Kundaklık bebenin sütü çalınmaz

İnsanlığa her kim kural koysa da

Merhametin yolu sağ sol tanımaz

 


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/8/22 16:47

    Бившите му лакеи най-много го плюят сега.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/8/22 17:01

    Според една зелка, Бахри сега е Враг №1 на джебелската селищна система.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/8/22 22:10

      ГРЕШИШ, ЗЕЛКАТА ЩЕ Я СРЕЖАТ КРАЯ НА ЕСЕНТА, ЗА ДЖЕБЕЛЧАНИ БАХРИ ИМА ВИНАГИ МЯСТО В СЪРЦАТА ИМ.

      Изтриване
  3. Анонимен22/8/22 17:04

    Уважаема редакция няма нужда да се правите на светци или ангели небесни! В момента България е в ръцете на октопод с няколко глави,едно тяло и безкрайно много пипала... Да това е МАФИЯТА на България и вие уважаеми Родопи 24 сте част от тази мафия макар и даде реете и кръжите около октопода и да се правите на независими! Вас ви роди системата,баща ви е октопода🐙. Вие сте радарът на най отдалеченото ниво който е програмиран да сигнализира ако има опастност за Голямото тяло на октопода. Бавното и мъчително разложение на такива като Бахри Юмер ви кефи много и най много кефи една от главите на октопода. Получихте призовка да покажете за назидание на всички непокорни глави какво ще се случи с тях ако тръгнат да правят мезе от октопода. БАХРИЙСКАТА ЕРА СВЪРШИ. БАХРИ УМРЯ,БОГ ДА ГО ПРОСТИ! Поздравления уважаема редакция свършихте прекрасна работа. Само да ви питам имате ли здраво дупе да публикувате този коментар? Много се съмнявам,но въпреки това ви благодаря! Тук искам само да ви напомня че за 30 години нанесохте такива щети на България и региона на Родопите, че даже 200 годишното Византийско и 500 годишното Турско робство не са успели да причинят! Нека Бог ви съди...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/8/22 18:23

    Примерна листа на ДПС
    1.Ахмед Доган
    2.Хасан Азис
    3.Бахри Юмер
    4.Ресми Мурад и т.н

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/8/22 18:24

    Вариант 2
    1 Ахмед Доган
    2 Пееевски
    3 Бахри Юмер
    4 рЕСМИ мУРАД

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/8/22 18:25

    Каквво означава Агент на квадрат

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/8/22 20:27

    Не ми хвалете Доган и ДПС че те направиха по големи зулуми от комунистите,комунистите не успяха да обезлюдат региона но те я обезлюдиха

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен22/8/22 22:23

    ПОМНИ АКО НЕ МОЖЕШ СИ ЗАПИШИ Феникс е символ на възкресението прераждането, безсмъртието, живота след смъртта, триумфа над бедствията, на огъня и живота, на новото начало.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен23/8/22 09:22

    И Доган и Бахри са изчерпани и изхабени хора от миналото.На партийте и най-вече на ДПС им трябват грамотни и млади.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.