24rodopi.com/Общество/Политика

„С действията си Слави Трифонов и сие на практика дават лична индулгенция за опрощаване на всички престъпления на предишните управляващи и проправят път за връщането на бял кон на Бойко Борисов във властта“, обяви за 24rodopi.com бившият депутат от "Има такъв народ" (ИТН) с мандат от Кърджали Георги Чепишев.

Той е и един от учредителите на ново Гражданско движение, което дава заявка да свърши онова, което от „Има такъв народ“ излъгаха, че ще направят“. В него влизат разочаровани и напуснали членове на ИТН. Гражданското движение застава под мотото „За силна България“ и си поставя за задача да работи за провеждане на истински и реални реформи във всички основни сектори в страната. „България да бъде силна и достойна държава, неподвластна на корумпираната политическа прослойка, която в годините на прехода окупира властта и задуши в зародиш истинските демократични промени“, е само една от целите които си поставят бившите съпартийци на Трифонов.

„Това, което най-силно искахме ние, членовете на партията и симпатизантите ни, а именно промяната на модела в страната и изчегъртване на престъпното и корумпирано управление, не се състоя - напротив, бяха обслужени интересите на същите хора, срещу които цялата страна се вдигна на протест преди две години.

Тази подкрепа в полза на статуквото продължава и днес, а едно от доказателствата е  разпределението на ръководните места в РИК в страната, където представителите на ИТН в ЦИК явно подкрепят ГЕРБ и ДПС“, посочи Чепишев.

„Деструктивното поведение на ИТН в последните три парламента е една от основните причини, която мотивира разочарованите да напуснат партията. Хвърлянето на държавата в хаос при наличието на кризи от световна величина и откровеното заиграване със статуквото, което е символ на корупцията в България, е явно доказателство за несъстоятелността на тази партия. Това най-силно пролича при отстраняването на председателя на 47 НС - Никола Минчев и свалянето на правителството, в резултат на което страната отново е в политическа криза и извънредни избори“, убеден е Чепишев.

Той допълни, че гражданското движение ще подкрепи усилията на ПП “Продължаваме Промяната“ в борбата й с корупцията и европейското развитие на държавата.

„Ще работим да се случи всичко онова, което хората поискаха, но не получиха – да бъде изтръгната страната от ръцете на политическата мафия и развитието на силна и модерна държава“, допълни Георги Чепишев.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/8/22 08:28

    Сега почвате да въртите гъза всичките! Да видим на другите избори от кои ще бъдете! Един път предател, винаги предател!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/8/22 10:21

    Аууу, отцепници "мръсна" дума, прозират целите им да са във властта, ИТН ще вземе пак да влезне, че да ги видим тогава колко въшки ще изкочат на челото .

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/8/22 10:30

    ПП за шест месеца колко кредити изтегли,г-н Чепишев?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/8/22 11:54

      Тегли но ги даде на пенсионери и други социални дейности а другите които теглиха над 30 милиарда да си разбрал къде са ,а банка КТБ в който изчезнаха 6 милиарда и няма обвиняем ,тях ли да върнем пак

      Изтриване
  4. Анонимен18/8/22 11:10

    Казват, че предателството било трудно първия път. Това момче показва, че после е лесно - от БСП в "Георгьовден", после в ИТН , а сега - в ПППП.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/8/22 15:02

      И в ГЕРБ беше

      Изтриване
    2. Анонимен18/8/22 15:29

      Верно си му проследил житейския път то това доста хора не го знаят . . ..

      Изтриване
  5. Анонимен18/8/22 11:26

    Ти пък кой си?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/8/22 11:29

    Пии си уискито Жорка и не се занимавай с несвойствени за теб неща 😉😉😉

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/8/22 15:29

      Така е ! Само миски искаме !

      Изтриване
  7. Анонимен18/8/22 12:17

    С теб сме ,Жоро!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/8/22 16:04

    Ние сме с Вас която партия е на власт. Малко ли за 33 години фурнаджийски комунистически лопати преминаваха от една партия в друга. Жалко, че никоя партия не можа да вземе солунската митница за която бай Ганьо мечтаеше.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/8/22 08:23

    Факти и само факти. Три провалени парламента, близо 700 милиона лева за избори, никакви промени и година и половина време в което трябваше да гледам онази грешка тошко. Слава Богу идва края на това.ИТН на политическото бунище там където ви е мястото

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/8/22 09:11

    Продължава Програмата Разделяй и владей

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/8/22 09:40

    Тези актьори си изиграха ролята си чакаме следващите

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/8/22 11:02

    До Анонимен19/8/22 08:23
    Той Слави 700 000 хиляди души излъга, че ще изчегъртва мафията, мислиш ли че му пука за изхарчените милиони за избори. ?

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен20/8/22 09:52

    pp sa pianici i prostitutki. nulev chance.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.