24
rodopi.com/Коментари/Политика

ДеПеСе просто вече не е същото без Вас! Върнете се онлайн!

Това трябва да напише д-р Ахмед Доган на един от командированите си в Брюксел, като накрая на електронното съобщение му „пльокне“ един емотикон „Усмивка“.

 

Когато депесар с висока заплата е получил квотен достъп до телевизионния екран и обяснява 7-8 минути за Македония и още нещо за Балканите, ама не се сеща да изрече нещо и за предстоящите избори в България, то този или не е в час за дневния ред на партията, която го е командировала на сладка служба в „сърцето на Европа“, или страни от проблемите на етническите турци в България и на десетките хиляди наши гурбетчии в по-добрата част на континента, или просто си следва кариеристичния личен план.

 

„Кючюк: Ако опозицията в РСМ прави кампанията си с позиция срещу България, ще блокира пътя към ЕС“, гласи заглавие на дописка за последното телевизионно участие на евродепутата от ДПС/АЛДЕ Илхан Кючюк. В сезона на „Машината ДПС вече е на изборна скорост“, заемащият едно от местата на ДПС в Европейския парламент е само за Македония. Акцентирал и върху други проблеми на Балканите, но не намерил за уместно да вкара послание към електората на ДПС относно предстоящите избори. Всички в ДПС работят за изборите, само Кючюк - Македония, Зеленски, Балканите.

Интересът класи феса на либерала.

 

В добрите си времена ДПС имаше 4-ма евродепутати, сега са 3-ма, следващия път ще бъдат двама. Това вероятно си мисли бившият председател на Младежко ДПС Илхан Кючюк и, за да си заплюе едното избираемо място, се държи като функция на либерално лоби в Брюксел, а не като продукт ДПС. Държи се като „от дете съм либерал“ и сякаш не иска да признае, че заплатата му в Брюксел е следствие на гласувалите за листата на ДПС етнически турци.

 

Ако ДПС прави предизборната си кампания в Западна Европа, стъпвайки на трамплина на Кючюк „Аз съм един от началниците на АЛДЕ и много добре въртя педалите на това либерално колело“, на 2 октомври в „гурбетчийска“ Хага, където има хиляди нашенци, за ДПС пак ще гласуват едва около 90 души.


 На снимката: За този огромен надпис „ДПС“, върху скалистия бряг на язовир „Студен кладенец“, който се вижда от километри, не са усвоявани европейски пари. Варосаните камъни са подредени безвъзмездно и от сърце от местните симпатизанти


Ало, Плакатаджията от Брюксел, влез в час, избори има, избори - очаквайте

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/8/22 09:21

    И какви са проблемите на етническите турци в България?! Те са същите, каквито са и проблемите на всички живеещи в България!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/8/22 09:24

    Кординатора на местното ДПС кмета на село Поточница Фарко се радва пак че ще има избори, да си купи нова кола. А за народа празни обещания пак преди избори. Този път и водката няма да му помогне........

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/8/22 10:25

    КЮЧЮК Е ЕДНО ЕЛЕМЕНТАРНО МОМЧЕНЦЕ КОЕТО СИ ПОВЯРВА МНОГО,МНОГО ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО СА МУ "КИЛОГРАМИТЕ".
    ПРОСТОВАТКО С АКЦЕНТА НА............

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/8/22 10:26

    И какво точно трябва да направи въпросният г-н, за да стимулира електората(ако въобще е възможно вече), след като хората прогледнаха, че никакви техни интереси не се защитават в продължение на всичките тези години, а движението е просто фирма, която осребрява власт и пълни сметките на ръководството и обръчите от фирми, а дпс електората...........

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/8/22 10:26


    Кой гурбетчия е луд да гласува за партия, виновна с действията си за прокуждането му, да си вади хляба немил недраг, далеч по чужди земи, докато фирмите в Кърджали плащат мизерно
    и трупат стотици милиони печалби от подарени държавни и общински поръчки, терени, активи.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/8/22 10:31

    тва някой от тукашните му ли завижда този колкото и да го плюете може да сложи 90 пр. от местните в малкия джоб

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/8/22 10:45

    Едно нещо ме е ядосвало винаги в ДПС, как истинските депесари, които създаваха идеята и партията бяха избутани на къра от момчета със здрави лакти и прости глави и как всички агенти и деца на "възродители" се намърдаха и закачиха на хранилката. За "бизнесмените" в партията пък не е за приказване, все едно с конкурс са ги избирали... Само дето идейните гласоподаватели намалят, а младите не са кьорави и не гласуват заради "едно време". Ако не се променят сериозно нещата се вижда краят...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/8/22 11:17

    Мафията си има закони! Изглежда някой от малките го топи на почетния. А почетния обича тези ритуали. Пак ще си сложи CHİVAS 18+ ще добави малко редбул и ще го разбърка с пръст и ще си оближе пръстта. Разберете най сетне на никой не му пука за електората.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/8/22 11:49

    Аз го слушах когато говореше по телевизията за Македония и защитаваше българите там в това няма нищо лошо но така се дразних че не обелва за същите проблеми на турците в България че го напсувах пет пъти той или не е в час или партията ДПС не му дава да говори за турците

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/8/22 14:56

      Какви проблеми имат турците в България, различни от тези на българите в България?

      Изтриване
    2. Анонимен18/8/22 15:32

      Както са ти писали по горе проблемите на етническите турците в българия са същите каквито са и проблемите на всички живеещи в България!!

      Изтриване
  10. Анонимен18/8/22 12:55

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/8/22 17:09

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен18/8/22 17:49

    Акъла на мисирките не стига за анализ и прочит на либерализма на ДПС ! Това не е да лъскаш глава по редакзиите на БГ телевизиите, в Европа тактшката е друга.Там играят и лаят по други правила мисирки !

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен18/8/22 17:49

    Акъла на мисирките не стига за анализ и прочит на либерализма на ДПС ! Това не е да лъскаш глава по редакзиите на БГ телевизиите, в Европа тактшката е друга.Там играят и лаят по други правила мисирки !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.