24rodopi.com/
Темата+

Автобусът-убиец е бил собственост на кърджалиец, който дерегистрирал возилото и го продал за скрап на харманлийска фирма. Това научи 24rodopi.com от отлично осведомени източници.

Припомняме, че автобус с 48 мигранти блъсна патрулка в Бургас след гонка, загинали са двама полицаи. Тежкият инцидент е станал около 5 часа тази сутрин.

„Продавачът е коректен. Освобождава се от стария автобус и го продава за отпадък на харманлийската фирма. Именно там става шашмата. Автобусът е препродаден на друга фирма и след това се използва от трафикантите на хора“, разкри запознатият с прехвърлянията на собствеността източник.

"Докато беше собственост на колегата, автобусът бе използван за легална дейност. Той беше дерегистриран в КАТ-Кърджали, и продаден за старо желязо, но в Харманли е извършена друга продажба и возилото отива в ръцете на каналджиите", отбеляза друг източник.

"Вирджиния Н" е транспортна фирма, която след 2019 година попада в категорията на "скромните" в бранша, преди това е имала много успешни периоди. Това споделя транспортен бос.

Оборотът й за 2019-та е едва 163 хиляди лева. Едноличното дружество с ограничена отговорност е регистрирано в Кърджали, на булевард "България" бл. 21. На същия адрес са регистрирани 32 фирми, сочи търсачката "Папагал бг" в Търговския регистър.

Министър Демерджиев потвърди новината на 24rodopi.com: Автобусът е бракуван в Кърджали, задържано е лицето, което го е предало на трафикантите - четете тук

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/8/22 11:34

    ще умрат за да го спрат няма такива боклуци

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/8/22 09:51

    И какво като е бил на Кърджалиец? Човека си го е бракувал и продал за скрап. Той няма никакво отношение по убийството на полицаите или за трафик.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/8/22 14:27

    До първия. Ти като станеш един ден полицай дано не излезнеш и ти боклук.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/8/22 15:31

    А какво ще кажете за факта че,една полицейска небрежност е причината за смърта на тези полицаии?Гранична полиция защо си затварят очите за куп нарушения по границите?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.