24rodopi.com/Читател-редакция

„Има много хора, които искат и правят всичко, за да стане Кърджали по-хубав град, по-харесван. Има и други, които рушат, чупят детски люлки и площадки. Някои от тях са оставили и грозните следи от вандалщината на нашата малка зона за street workout. Това е спорт, включващ силови и гимнастически упражнения на улична площадка. Основните уреди са лост, успоредка и земя.

Имаме лост в квартал „Веселчане“, който поддържаме, чистим редовно. Едно от приличните места за спорт в квартала.

Снощи някакви младежи са минали и са демонстрирали колко грозни помисли за Кърджали имат.

Нито знаем кои са били, нито защо са го направили…“, пише до 24rodopi.com ядосан млад кърджалиец, който ни е изпратил снимки и видео. Охранителна камера е заснела тръгващата си от площадката банда.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/8/22 21:41

    Не е банда! А пиклювци без севте😉. Така избиват комплекси. От Павел Видин ски..

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/8/22 14:35

    Когато не се търси персонална отговорност, расте и чувството за безнаказаност. И на високо, и на ниско. На времето растяхме като правехме скришом Тимуровски команди / тайна помощ и добрини за възрастни хора/, а сега вилнеят банди. Възпитанието тръгва от дом и семейство, училище, общество. Които днес са деградирали. Средата, в която живеем, говори за нас като хора.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/8/22 22:16

      Обществото трябва да се включи, няма по голямо наказание от общественото порицание.

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.