24rodopi.com/Политика
Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ да води кандидат-депутатската листа в 9-и многомандатен избирателен район на предстоящите извънредни избори за Народно събрание, реши единодушно на днешното разширено заседание Областният предизборен щаб на ДПС в Кърджали.
Председателят на ОблС на ДПС Ресми Мурад запозна присъстващите с номинациите на разширените заседания на 7-те общински организации на движението и на Областния съвет на Младежко ДПС, съобщават от пресцентъра на партията.
Общо 26 са предложени за кандидат народни представители , 5 от тях си направиха самоотвод.
В София ще се изпрати списък с 21 имена за листата в Кърджали, от които 10  ще се включат  в регионалната листа. Сред направилите си самоотвод е зам.-председателят на ДПС и кмет на Кърджали д-р инж. Хасан Азис.
Ресми Мурад посочи, че на тези избори ДПС има уникалния шанс да постигне исторически успех. Според него в Кърджали движението има шанс да спечели и петия мандат.
Имаме достатъчно организационен опит и политическа мотивация, в нашите възможности е да си поставим цел 5 от 5, подчерта д-р инж.Хасан Азис. Ситуацията е благоприятна за нас, необходима е мобилизация на целия актив, за да спечелим всичките 5 мандата в Кърджали, посочи той.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/8/22 18:52

    3-1-1 или 4-1 - това е и фактически и на теория. 5 от 5 просто няма как да стане по тази система.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/8/22 18:56

    Този път ще ви помогнат и украинците, които толкова пламено защитавате.Тези с татуираните свастики и подобни нацистки символи! А уж Европа заклеймяваше нацизма и хитлеризма!Че чак и евреите ги заобичаха. Абсурдна ситуация!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/8/22 19:10

    Каква демокрация.Нищто не .зависи от общинските съвети на ДПС.Искат резултати.Има пълно разминаване с мнението, както на актива, така и на избирателите.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/8/22 12:03

      Е има да търсим депутати като Ахмед хюсеин който не позволяваше София да се бъракс в кърджали

      Изтриване
  4. Анонимен15/8/22 19:41

    Не си правете сметки без кръчмаря.Дост ще вземе 20 000 гласа и 2 места в Кърджали

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/8/22 19:47

    Какво става с коментара за войника на партията.Страх Ви е.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/8/22 20:08

    Относно Азис и боклука защо не давате да се коментира, това ли ви е свободата на словото

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/8/22 20:49

    До 19:41 Ти не разбра ли, че твоите партий ги боли оная работа за теб вече 30 години🤣. Ако не си Овца незнам какво си😡. Мазохист!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен16/8/22 09:05

    Koe пречи да отразявате мненията на хората,това е в помощ на политическите партии да коригират своите действия.Разбира се избирателите ще научат някои истини

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен16/8/22 10:56

    Затънали сме в боклуци, но изборите са по-важни. Хората гласуват за управници, които решават проблемите им. В София изпратете списък само с дейни и доказани кандидати.
    Апропо, започнали са наказателните процедури, които са задействани от Европа срещу България, заради рекултивацията на 8 сметища, от които едното сметище е кърджалийското. Трябвало е да построим съвременни инсталации за преработка на смет, с което се намалява тежестта на такса смет за гражданите - полезна за държавата и обществото ни работа, след като за това взимаме европейски пари.
    Срокът е 30 септември т.г., а ако той не бъде спазен България е заплашена от санкция в размер на осемцифрена сума в милиони в евро. Не знам как един управник ще се оправдае за това, че друг е виновен. А на нас гражданите ни писна да плащаме грешни пари заради управници, които не са направили нищо за рекултивация на сметищата, но са превели милионите на техен си вълк, който не си върши работата.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен16/8/22 12:31

    Ресми нали беше от дост какво стана

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/8/22 22:02

      Личи си на снимката че не е надежден.

      Изтриване
  11. Анонимен16/8/22 13:04

    Към 12,03 човека не е Юсеин Ахмед,а бившия председател Раиф Мустафа

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен16/8/22 15:58

    Проблемът е, че се подхожда централизирано - един избира кандидатите за власт, а хората в различни райони гласуват проформа за едни и същи кандидати.
    И негласуването на недоволни и скептицисти е проблем, ако само един на всеки трима гласува - неговия глас е със сила за трима.
    За истинска промяна - всеки трябва да упражни правото си на глас - но да е разумно!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен16/8/22 16:27

    Сложете си в листите и Володимир Зеленски! Ще спечелите ! Дори може и ловните си пушки да пратите в помощ на онези с нацистките татуировки.Нали ги подкрепяте, и те -дошлите в страната и получили гражданство ще ви подкрепят с десетина хиляди гласа. 5 от 5.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.