24rodopi.com/Коментари/Политика
Аз съм готов да седна с тях…И то не е нужно да е с Кирил Петков или Асен Василев, щото пък моите може да кажат: Ние не искаме с Кирил и Асен. Блокираме всичко…
Ако сериозно се мисли за държавата, има преговорни екипи, програми, различни варианти – кратки, средносрочни, за цял мандат, няма значение кой е премиер и кои са министри.
За две седмици предизборна кампания, скучна и по-скоро отблъскваща избирателите, това признание на политик към какво се стреми за времето след изборния 2 октомври е нещото за отбелязване. Думите са на Бойко Борисов, изречени завчера в Габрово.
Лидерът на ГЕРБ е цитиран от агенция „Пик“, която открито е притеснена: Задава ли се коалиция на Бойко Борисов с двете партии на Иво Прокопиев?
Иде да се разбере – „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“.
Ако се вярва на българската социология, ще се получи следната аритметика: 70+50+25. При сбор от над 140 депутати, Борисов би възкликнал: Цял, цял, цял мандат да е!

Българите повече се интересуват какво казва Путин, а не толкова Борисов, защото пътят към цените и тежката зима минава не през заявките на лидера от Банкя, а от това, което прави и мисли да прави Москва.
Руският президент Владимир Путин е убеден, че световната политика и икономика са в процес на необратими промени, съобщи ТАСС.
"В световната политика и икономика се наблюдават фундаментални трансформации, които са необратими", заяви вчера руският държавен глава на срещата на върха на Шанхайската организация за сътрудничество (ШОС) в Узбекистан.
Все по-очевидна става нарастващата роля на новите властови центрове, които си взаимодействат не въз основа на някакви наложени отвън правила, които никой не е виждал, а въз основа на общопризнатите принципи на върховенството на международното право и Устава на ООН, гарантирането на еднаква за всички и неделима сигурност, зачитане на суверенитета, националните ценности и интересите на другите, цитира АФП думите на руския лидер.
Той призова държавите да спрат да използват "икономическия егоизъм" и незаконните санкции в своята политика и посочи системните грешки на водещите световни икономики.
На пресконференция в Самарканд след срещата на върха на Шанхайската организация за сътрудничество Путин заяви, че "освобождението на цялата територия" на източния украински регион Донбас остава основна военна цел на Русия и той не вижда необходимост да я преразглежда, предаде Асошиейтед прес. "Ние не бързаме", заяви руският лидер и добави, че Москва е изпратила в Украйна само войници доброволци.
Ние не бързаме!???
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/9/22 10:49

    Бойко яко мрази Киро и Асен, но началникът му - кака Херо, е заповядала да се случи новата любов в България.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/9/22 12:53

    Заровете си тъпите еврократуни в пясъка, надупете се евроатлантици и обвинявайте Путин за всичко.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/9/22 09:17

    Всички големи партии/бизнес организации/ си имат по няколко партийки. Карат ги да правят каквото си иска и дърпат шалтера на правителства и точки в НС.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.