24rodopi.com/Избори

Тимът на Кирково вдигна Купата на Председателя на ДПС.

Футболният турнир се игра на стадион „Горубсо“ в Кърджали.

Лично Мустафа Карадайъ връчи трофея на победителите, които се наложиха с 3:1 над „Импулс“ от Широко поле. Третото място бе за отбора на Младежкото ДПС. Младите депесари пък победиха с 3:2 след дузпи тима на Крумовград в мача за бронзовите медали.

„ДПС за 32 години доказа, че е №1 в политиката. Както добрият вратар за един отбор е незаменим, така и ДПС. ДПС пази вратата, калето, пазител на мира, демокрацията и сигурността на България. И затова сме №1“, каза Мустафа Карадайъ.


Кметът на Кърджали Хасан Азис посочи, че областният турнир за Купата на Председателя е традиционен и че „по-висока купа няма“.

„Спокойно българските политици могат да дойдат и да ви гледат. И политиката трябва да се играе колективно, като отбор и с феърплей печелиш“, допълни Карадайъ.

Рефер на финала бе кърджалиецът Валентин Нейчев- Фаро, който от дълги години живее в САЩ. Той е бил член на футболната съдийска колегия в Кърджали.

Общо 8 отбора премериха сили на изкуствения терен на „Горубсо“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.