24rodopi.com/Избори

Водачът на листата на „БСП за България“ професор д-р Георги Михайлов кани водачите на листи в 9-и МИР на предизборен дебат на тема: „Социално и икономическо развитие на област Кърджали и страната“.

Той ще се състои на 27 септември, вторник, от 17 ч. в залата на Дома на културата. Професор д-р Георги Михайлов очаква потвърждение от всички участници на партиите от 47-ия парламент.

“Нормално е като кандидати за народни представители гражданите на Кърджали да чуят и се запознаят с вижданията, приоритетите, залегнали в нашите програми по проблемите и политиките за развитие на региона и в страната, както и с ангажиментите ни към този район като бъдещи парламентаристи“, казва проф.Михайлов.

Предложението е дискусията да се преведе в два блока по следните теми:

-Виждания на политическите партии за развитието на района. Демографски проблеми и обезлюдяване. Икономическо развитие, образование, туризъм, здравеопазване.

-Развитие на страната. Необходимост от реформи. Реалистични  ли са предизборните платформи?

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/9/22 18:15

    Отличен на водача на БСП! Това е отговорната и държавническа позиция! Ние избирателите подкрепяме позитивната инициатива на проф. д-р Георги Михайлов! Здраве и успех на него и другите водачи, които ще участват!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/9/22 19:01

    Похвално, обединяващо в името на Кърджали и България

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/9/22 08:40

    Браво на професора, не търси като предишните двама водачи по офиси, ниви, кошари, строителни обекти, паланки агенти, шпиони на МIT и врага с партиен билет

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.