24rodopi.com/Общество

70-годишен мъж бил затрупан с пръст и починал при поставяне на тръби за прокарване на вода. Трагичният инцидент станал около 14,30 часа в сряда в землището на село Припек, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

По първоначални данни върху местния жител се свлякла земна маса от изкопан дълбок канал. След подаден сигнал на тел.112 е бил изпратен екип от Участъка на полицията в Джебел. След като тялото било извадено, при медицински преглед станало ясно, че мъжът е починал. Трупът е бил транспортиран за аутопсия в Отделението по съдебна медицина в болницата в Кърджали. Полицейски служители са запазили мястото на произшествието и оказали съдействие при извършване на процесуално-следствените действия. По случая е образувано досъдебно производство, което ще се води от следовател.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/11/22 12:10

    Скоро и в Кърджали, няма никакъв контрол и обезопасяване на изкопите, институциите спят! Скоро ще ни дават в национален ефир!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/11/22 13:16

    От този случай да вземи поука Хасан Азис,в града също не са малко такива ями изкопани на самите кръстовища.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/11/22 13:54

    От статията не става ясно случаен минувач или работник е бил починалият

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/11/22 14:08

    откакто джебел стана участък нещата отиват на зле

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен10/11/22 20:07

      Каква работа има полицията с изкоп и каква връзка има участък ли е или е районно.

      Изтриване
    2. Анонимен10/11/22 22:25

      Djebel trqbva da e naseleno mqsto kam obshtina Momchilgrad.

      Изтриване
  5. Анонимен10/11/22 15:13

    Трябва да има строг контрол дали се спазват мерките за безопастност при работа.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/11/22 15:26

    Има ли инспекция по труд в Кърджали за охрана на труда, или тя е само за ядене, пиене и глоби?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.