24rodopi.com/Политика

Екипът, отговарящ за връзките с България в управляващата Партия на справедливостта и развитието (АКР) очаквал да види в кандидатските листи на ДПС Бахри Юмер и Шабанали Ахмед.

Това бе най-коментираната тема след приема на турското генерално консулство в Пловдив по повод националния празник на южната съседка миналата седмица. Дипломатическото представителство отбеляза 29 октомври - Ден на Републиката, създадена от Мустафа Кемал Ататюрк.

Много гости имаше на приема, като впечатление правеше внушителното присъствие на активисти на ДПС. Най-коментирани обаче бяха появилите се в залата бивши лидери на партия ДОСТ – Бахри Юмер и Шабанали Ахмед, сочени от бившите си съпартийци за „дясната“ и „лявата“ ръка на Лютви Местан.

Ще попаднат ли изхвърлените от ДПС за предателство Бахри Юмер и Шабанали Ахмед в листите с кандидатите за депутати на Движението на следващите избори – това бе коментирано и от партийни функционери от Турция, които в петък и събота бяха на събиране в Източните Родопи. Бившият областен председател на ДПС в Кърджали и бивш кмет на Джебел и духовното лице Шабанали Ахмед, завършил образование в унитерситет, проверяван за връзки с Фетхуллах Гюлен, са и бивши народни представители от ДПС. Като такъв стаж в парламента има още един от учредителите на ДОСТ - Хюсеин Хафъзов, но той искал само ръководна длъжност в община, управлявана от партията.

Лидери: Изселническата общност не желае Шабанали, Бахри и Хафъзов в листите на ДПС, не заслужават и постове! - четете тук

Лютви Местан сам не яде кюфтетата – четете по-късно само в 24rodopi.com

Снимка: Генерално консулство на Република Турция в Пловдив

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/11/22 18:43

    Истинският цирк тепърва започва. Кефлийско ми е!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/11/22 18:59

    Да ги взимат те, предателят Бахри. Да не му свършиха паруте. С памперси да управляват

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/11/22 19:05

    ДПС щял да създаде в Турция във всеки град всяка улица без да изпуска нито един изселник партийни структури ,чух ги да разговарят един общински кмет и няколко изселници,изгубиха питомното тук и търсят дивото

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/11/22 19:39

    По големи некадърници от тия двамата няма...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/11/22 20:39

    Стават за имами.😀, а да, и да откраднат някъв лев или евро.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/11/22 23:22

    Bahri izlıga jenata na priyatela si toy e mrısnik ...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/11/22 07:38

    дост е бил проект на кгб

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/11/22 07:42

    нема партии всички са бизнес организации

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен7/11/22 08:03

    Bahri kimdi ba

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен7/11/22 10:32

    ДОСТ е спрян от ГЕРБ и ДПС ,120 хиляди гласуваха за ДОСТ и не бе допуснат в парламента ,сега ако ДОСТ беше в парламента щеше с ПП,ДБ да има правителство а крадците старите партии в глуха линия

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен7/11/22 10:36

    Лютви Местан за разлика от депесе лидерите извика пред 35 хиляди на митинга пред стадиона удряйки по гърдите си ,НЕ МУТЛУ ТЮРКЮМ ДИЙЕНЕ

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен7/11/22 14:01

    Ahmet Gogan nerede ba

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен7/11/22 21:10

    Тези предатели и интересчии не са повече за ДПС...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.