24rodopi.com/Криминале

Един полицай е убит при стрелба в района на Елхово, в близост до границата ни с Турция, съобщава Нова тв.

Инцидентът става около 20:35 ч. в понеделник вечерта, когато неизвестен стреля по наряд от служител на „Гранична полиция” и военнослужещ. Пограничният патрул е охранявал границата в района на село Голям Дервент. В резултат на произведените изстрели служителят на „Гранична полиция” е починал на място, а военният е успял да се оттегли от мястото и не е пострадал. Незабавно към мястото са насочени най-близко намиращите се гранични полицаи.

За инцидента са информирани турските гранични власти, като е направена среща на линията на държавната граница, с цел установяване и задържане на извършителя. Предполага се, че извършителят е на турска територия. Изпратените наряди не са установили незаконни мигранти в района.

Загиналият полицай е от Елхово, на 30 години.

Към мястото отпътува министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев. Във връзка със случая се отменя официалното отбелязване на празника на националната полиция - 8 ноември.

Темата+: Стреляно е от турска страна, съседите издирват групата - четете тук

Снимки: Google Earth

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Жалко за отишлия живот.Както коментират граничарити пуснати по границата без лични предпазни средства,без радивръзка.Все едно тръгнали на лов за пъдпъдъци.А там е държавна граница и намиращите се там не всякога са добронамерени.А скоро нашите умници в парламента тръгнаха да преоръжават Украйна.Жалко.Първо опазете своте ,господа политици.Много жалко.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/11/22 10:16

    Rodinata mayka zove/Bulgaria/,pobedata sche bade za nas...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/11/22 13:27

    Така да си дойдем на думата служителят на гранична полиция починал на място ,а военният успял да избяга и да се скатае в дън гори. Така ще ни пазят нашите военни ей така като избягат от местопроишествието.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/11/22 19:28

    По време на лошия соц границата с Турция и Гърция се пазеше от 18-19 годишни войничета и пиле не можеше да мине в наша територия. Сега сме разграден двор.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/11/22 11:10

    Турски терористи да е... пкк'то смърт за тези дето са убили нашия полицай

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.