24rodopi.com/Общество

Президентът Румен Радев откри новия завод на „Теклас - България“. Шестата поред производствената база на компанията в страната отвори врати във Враца.

20 милиона лева бяха инвестирани от „Теклас“ в завода.

На церемонията присъстваха посланикът на Турция Айлин Секизкьок, областният управител на Кърджали Даниел Делчев, кметът на Кърджали Хасан Азис, изпълнителният директор на „Теклас-България“ Неби Анъл, пълномощният представител на изпълнителните директори Георги Георгиев.

„Направената инвестиция е крачка напред за българската икономика. Това ще доведе до модернизацията на страната ни. Компанията увеличава иновативната си дейност и се превърна в ключов играч в автомобилния сектор в света. Благодаря за добрите условия и социалната икономика, която фирмата предоставя на служителите“, посочи Румен Радев.

4 са заводите на "Теклас" в Кърджали и един в Крумовград.

300 души са ангажирани в новия завод. С инвестицията на „Теклас“ ще се обособи нова индустриална зона във Враца, а градът ще се появи до Кърджали на световната карта на автомобилната индустрия.

В промишления гигант на Кърджали, в който се произвеждат части за автомобилната промишленост, работят над 3 000 души. В града край Арда е позициониран и най-големият Научно-изследователски център на дружеството.

Дружествата на „Теклас“ са специализирани в производството на каучукови, пластмасови и метални съединения за горивните, охладителните и спирачни системи за всички световно известни автомобилни компании, сред тях и най-новите електрически и хибридни модели. Компанията притежава собствени заводи в България, Турция, Сърбия, Китай и Мексико, а така също така и логистични центрове и офиси в Европа. „Теклас“ е с общ персонал над 7 500 души.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/11/22 14:46

    От Кърджалийско ли ще си водят работници,защото не вярвам врачани да им слугуват както нашите хора?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/11/22 18:48

      Сике, сике ще работят, ако имат нужда от заплати и трудов стаж ! Работи се за хляба, не за кефа на шефа !

      Изтриване
    2. Анонимен24/11/22 19:32

      А там ще е по различно и със заплатите даже. Варачани са урсуз

      Изтриване
  2. Анонимен24/11/22 16:45

    Какво става с водата? Някой нещо ще каже ли?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/11/22 18:48

      Водата продължава да тече !!!Някъде !

      Изтриване
    2. Анонимен24/11/22 21:52

      До горското има и даже не е спирала

      Изтриване
  3. Анонимен25/11/22 07:33

    кога ще се излекувате уважаеми злобни люде.само мърморете,вечно недоволни.вие сте едно малко несъществено племенце които сте вредни за обществото. никой никъде насила не кара някого да работи някъде. като много отворени направете вие фирма и давайте и обещавайте невъзможни щеща- или пак ткзс

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/11/22 08:50

      ti kude jiveesh be bezvreden melez i cheti mejdu redovete kazvat ti che tam shte iskat po visoki zaplati i da se spazvat usloviata na trud

      Изтриване
  4. Анонимен25/11/22 11:06

    Ти със сигурност си някакъв началник лизач....

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/11/22 13:38

    Враца са бойци под основна заплата 2000.00 лв никой не бачка, не забравяйте че във Враца направиха атентат с цел да убият Тодор Живков.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.