24rodopi.com/Политика

Това е безпрецедентен случай, доколкото до момента е известно - от територия на друга държава да се стреля по наш полицай. Очаквам външно министерство да извика турския посланик, да поиска обяснение, да поискаме пълно разследване, дори съвместно, но този случай категорично трябва да бъде установен. Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти в Египет по повод трагичния инцидент от тази нощ, когато граничен полицай загина, след като бе прострелян край Елхово.

„Трябва да са ясни причините, да е ясен виновникът, да има възмездие и съответно да предприемем необходимите мерки. Недопустимо е и на всеки съвет на ЕС настоявам за нашето ускоряване и приемане в Шенгенското пространство, за много по-голяма солидарност с България, която има най-дългата сухопътна външна граница на ЕС, където има активен поток от мигранти", каза още държавният глава.

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/11/22 15:28

    Президент избран в първия му мандат от ДПС

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/11/22 17:15

    Япма ба ! Оправи си екипировката, въоръжението, обучението и защитата на служителите си, г-н Президент !Само с вдигане на юмрук не става !Има пари за избори и партии, а няма за бронежилетки !Срам за главнокомандващия !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/11/22 17:15

    Япма ба ! Оправи си екипировката, въоръжението, обучението и защитата на служителите си, г-н Президент !Само с вдигане на юмрук не става !Има пари за избори и партии, а няма за бронежилетки !Срам за главнокомандващия !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/11/22 17:16

    И пускай коментарите, мисирке ! Трябва да се вдигне шум до небето и да има критики !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/11/22 19:30

    RIP na bg narod.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/11/22 20:04

    Мускулите си ги насочвай вътре в страната, в проблемите на хората! Недей се занимава с викане....., извършителите не са ТУРСКИ ГРАЖДАНИ! Анладънмъ!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/11/22 10:05

    Народ ли сме или Самуилови войници.Този човек вдигна ХИЛАВО юмруче,а всички го видяха като буздоган.А да попитам какво стана с резултата от референдума-намаляване броя на депутатите.партийна субсидия 1 лев.Защо всички мълчим.Къде сте уважаеми журналисти.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.