24rodopi.com/Политика

За да има силна България, на нас ни е нужно силно ДПС и ние трябва заедно да го направим. От паметника на Тюркян имаме обещанието, че само след няколко месеца на изборите ще имаме 40 народни представители. Аз ви вярвам и знам, че заедно ще го направим. Още отсега да започнем да се готвим и да правим предизборната кампания".

Това призова лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ по време на възпоменателния митинг в Момчилград. На традиционната проява беше почетена паметта на жертвите, убити от комунистическия режим по време на мирните протести срещу т. нар. възродителен процес.


Да поднесат цветя пред първия в България паметник на жертвите на тоталитаризма, който се намира в центъра на Момчилград, дойдоха депутати от българския и европейския парламенти, техни колеги от Турция, дипломати, кметове на общини, репресирани, бивши политически затворници и много момчилградчани.

"Тук, на този площад, сме събрани хора с различни имена, вяра и религия. Това, което ни обединява, е вярата в доброто, силата да загърбим миналото и желанието заедно да продължим напред. Това дължим на децата и внуците си. България, нашата България, е една демократична страна. Това ни задължава да бъдем толерантни, да уважаваме културните различия и да зачитаме правата на всички граждани", заяви в словото си кметът на община Момчилград Илкнур Кязим.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/12/22 18:58

    Карадайъ на ниво! Илкнур също, отличен!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/12/22 19:30

    България силна,когато се пребори с ОМРАЗАТА! Когато МУСТАФА стане министър председател,Бойко,Корнелия, Христо, Стефан вицепремиери!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/12/22 19:54

    Силна България......няма политици, които милеят за България!От партиите,до тук,няма хаир!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/12/22 21:36

    cok guzel kizim Ilknur! silata e v vas!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/12/22 22:56

    Ааа къде са имамита на момчилград не ги виждаме извинете те имат работа продават парцели на джамията и получават апартаменти от ченчаджиии браво ДПС да чака отще избори неграмотни крадливи палячовци. АХМЕД ДОГАН АГА внимавай кой върви със вас в момчилград има много готверени

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/12/22 00:47

    Абсолютно вярно, всеки политик гледа да си оплете кошницата и не го е грижа за турския етнос.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/12/22 09:00

    40 са малко най малко 47,50 с хартиени бюлетини и мушеничество ще станат работите.Всички в изборните комисии са подкупени!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/12/22 12:10

    Говорим с изтъркани лозунги, свои думи подкрепени с факти нямаме.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/12/22 16:08

    господин ДАЙЪ за силна България,трябва силна и ясна политична насоченост към по-качествен начин на живот! не 40 и 50 да ва изберем не съм сигурен дали ще сте в полза на НАРОДА!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен28/12/22 10:33

    Tuk na vremeto na toz vizroditelen protsel bese pilno s hora i vqrvasti na dps sega kat gledam snimkata nisto znsci ima nesto neredno

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен28/12/22 22:03

    Hodjata go nyama prodava parceli ili imoti. Dano rodopi da go hvane pak pri vsyaka prodajba

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.