24rodopi.com/Регион

Общинският съвет в Ардино прие годишен отчет за изпълнение на Програмата за управление на Общината за третата година от мандат 2019-2023 г. Отчетът бе внесен от кмета инж. Изет Шабан.

Това стана на първата редовна сесия за годината на разпоредителния орган. В проекта за дневен ред бяха включени шестнадесет точки.

В представения отчет за 2022 г., кметът инж. Изет Шабан изтъква, че с всички извършени инфраструктурни и социални дейности през годините, които не спират и към настоящия момент, община Ардино все повече започва да придобива европейски вид. Общината не спира да проучва и работи усилено за реализиране на бъдещи проекти. Има идеи да превърне Ардино в прекрасно място за живот.

Инж. Изет Шабан изказа огромното си удовлетворение от работата на служителите на общинската администрация и Общинския съвет и ги поздрави за професионалната им и екипна работа. Подчерта, че през отчетния период между кмета на общината и Общинския съвет е имало много добро взаимодействие. На заседанията на Общинския съвет са обсъждани и приемани решения, свързани с изпълнението на бюджета на общината, актуализиране на местни данъци и такси, кандидатстване с инвестиционни проекти по Оперативните програми на Европейския съюз, управлението на Общинската собственост, водоснабдяването и благоустрояването на населените места, поддържането на изградената общинска пътна мрежа, отдаването на общински земи под наем, приемане на ПУП и други.

В хода на сесията общинските съветници подкрепиха идеята на кмета на общината инж. Изет Шабан за кандидатстване с проектно предложение пред Министерството на труда и социалната политика (МТСП) по Проект „Красива България“ за ремонт на ДГ „Слънце“.

Гюнер ШЮКРИ, Ардино

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/1/23 20:11

    Абе кво му е хубавото в гората едно молко село какво преувеличавете толкова много

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/1/23 23:10

    Работа има ли

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.