24rodopi.com/Общество

„Още през 2020 година областният управител на Кърджали е дал положително становище за изграждането на приют за бездомни кучета върху държавна земя в района на с. Седловина. Оттогава местната власт „се заиграва“ със страховете на хората и отлага във времето строителството на приюта“, реагираха на сесията днес съветниците от групата на ПП ГЕРБ.

„Трета година кметът ни уверява, че проектът е пред финализиране. Въпреки многократните обещания към днешна дата не само нямаме готов приют, нямаме дори строителна площадка, няма и яснота как ще бъде финансирано начинанието, а междувременно броят на нахапаните от кучета расте“, заяви Веселина Юрукова. Крайно време е кметът да спре да вини държавната власт за протакането и да осигури безопасността на гражданите срещу агресията на бездомните кучета, посочват от пресцентъра на партията, цитирайки общинските съветници.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/1/23 18:07

    Защо от партия Герб не дават от партийната субсидия за приюти

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/1/23 18:26

    Кучето си лае керванаси върви

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/1/23 18:51

    Уважаеми членове на ПП "ГЕРБ", питайте г-н Чанев защо вече няма приют после пак да говорим

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/1/23 18:58

    Почнаха да ги хускат по селата

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/1/23 19:06

    И нова спортна зала няма.Околовръстен път няма и да има.И капаци на шахти няма.Хората,като хора ги търсиш със свещ.Нека взаимното плюене започне сега.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/1/23 20:17

    Защо от партия ДПС не дават от партийната субсидия това е лесно да се каже ей по горния когато пишеш малко помисли защо бъркаш партиите дай ти от своите пари да не та ухапят кучетата

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/1/23 08:07

      Аз партийни субсидии не взех а те взеха три пъти тази година Отвори банкова сметка и ще съм от първите дето ще дават независимо че не живея в Кърджали

      Изтриване
  7. Анонимен30/1/23 20:28

    PRIYUT STE IMA KOGATO ,ROKO ,DOYDE NA VLAST

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/1/23 07:15

    Дори няма улично осветление. Пред блок 54 и 53 има стълбове боядисани красиво и елегантно. Но им липсва останалата част. Нека да им се направи снимка. Да се видят във какво състояние са блоковете. Саниран блок със счупени стълбища. Срам и позор. Така се крадат пари. Със честен труд не се става богат.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/1/23 08:42

    И нова спортна зала няма.Околовръстен път няма и да има.И капаци на шахти няма.Хората,като хора ги търсиш със свещ,и с.Еровете остана без мост,за спортна зала да не говорим,но мераклии за депутати бол................

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен31/1/23 11:11

    Това куче ,ти ли

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен31/1/23 14:24

    А колко обещания дадоха, по вестника тръбяха. Защо бе,защо е този популизъм, подплатен с пиар, и то с нашите пари? Излъганите, да мислят преди да гласуват.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен31/1/23 15:25

    Градът е станал зоологическа градина,кучета,котки,коне,крави....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.