24rodopi.com/Общество

До 3 години затвор може за получи 20-годишният мъж,  който предприе две нападения със спрей в нощен бар в Кърджали.

Обвинителният акт срещу Умут Р. е внесен на 4 януари, като се очаква съдът да назначи дата за делото, научи 24rodopi.com.

Както вече писахме, две обвинения са повдигнати срещу младия мъж.

Умут Р. ще отговаря за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди, като максималното наказание е до 3 години затвор.

Припомняме, че мъжът попадна в криминалната хроника през месец май м.г., когато на два пъти използва газов спрей на входа на известен нощен клуб и стана причина близо 100 абитуриенти да излязат навън. Тогава той избяга и полицията успя да го задържи на следващия ден.

20-годишният кърджалиец бе задържан и втори път за хулигански действия. При скандал пред нощен клуб в областния град на 26 май около 4,30 часа той напръскал със спрей 34-годишен и му нанесъл удар с юмрук в лицето.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/1/23 08:47

    Този дилър по най бързия начин трябва да затворят

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/1/23 10:03

    Няма ли каменни кариери за тези разбойници ве ей? В затвора са на почивка и на лекции по занаята и то на данъчни начала. Дайте им да копаят канали, да вадят черни въглища, да бачкат на каменни кариери. Иначе няма да има оправия ей. Сурови наказания, от друго не разбират такива типове.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/1/23 10:23

    Има вина момчето, но и охранителите не са вода не помирисана. В Разград охрана в клуб преби до смърт мъж пред заведение. Може би щяха да пребият и него, ако не се беше защитил със спрея.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/1/23 12:00

    Ча пък до затвор какво е направил Умут …

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/1/23 15:05

    Вътре мишко хубу че знаеш с кои да се правиш при нас спрея се пръска за усполоително след аналния компрес

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.