24rodopi.com/Читател-редакция

Политическият коментар „Залез и Ренесанс на политиката - кой ще настъпи „мотиката ДПС“ се основава повече на мечти и илюзии, отколкото на отчитане на обективната действителност.

Това пише до 24rodopi.com кърджалиец, който е сред популярните лица в града край Арда, но настоява за анонимност, защото „отдавна е само наблюдаващ на политическите напъни в Кърджали“.

Неговата позиция:

Първи и втори ще си бъдат ГЕРБ и ПП-ДБ. Няма значение първи- втори.

Трети и четвърти ще са ДПС и "Възраждане". Мачът за 3-то и 4-то също няма значение,защото и двата отбора вземат бронзов медал.

Оттук нататък е ясно. ГЕРБ - ДПС- ПП- ДБ правят правителството или оставят нещата на следващи избори.

"Възраждане" гонят златната среда. Не се очертава да са на челните места в управлението, но няма и да отпаднат.

БСП и коалицията "Левите" участват само за да докажат коя е по-по-най лява партия и за да се ориентират как ги оценява левия електорат. Управление няма и да помиришат.

А Стефан Янев и Слави Трифонов ще играят играта "Тука има, тука няма" за заветните 4 % процента. Без значение дали става въпрос има ли такава държава или няма такъв народ.

От тези безкрайни игрички големият печеливш ще е винаги президентът Радев със служебните си правителства. А може да си подготви и "нещо по-така" за местните избори.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/2/23 08:27

    Георги Георгиев от БОЕЦ:

    БОРИСОВ сега е готов да събори и МОЧА, и НДК и мавзолея сигурно би взривил, ако го имаше. И колкото повече Магнитски и БОЕЦ го настигаме , толкова по-силно ще се бие в гърдите "болгар, болгар" и ще се пъне да спасява кожата.

    А защо не събори МОЧА по време на 12 годишното си управление? Вместо да го бутне, Борисов бутна 3 милиарда в гушата на Путин за ТУРСКИ ПОТОК! 12 години Борисов пълнеше и офшорките на ЛУКОЙЛ и Валентин Златев с милиарди одрани от нашите гърбове, а те му купиха Къща в Барселона за любовницата му.

    Съдбата на Борисов е предрешена. Агонията му ще е дълга, ще пълзи по посолства и сараи, ще обещава всичко и на всеки, ще реве и заплашва, а накрая ще разказа в затвора за дядо си, който е бил убит от комунистите и как Тодор Живков е един от кумирите и "университетите" му.

    Преди да "бута" МОЧА, Борисов да каже къде държи медала връчен му от руският посланик Потапов за "Пазител на паметника на съветската армия", като кмет на София. Сега да иде да го върне на Митрофанова. После да върне милиардите за ТУРСКИ ПОТОК, след това милиардите, които ЛУКОЙЛ ни одра и накрая, като съборим МОЧА ще му пратим картичка в ареста.

    БОЕЦ приближава, Магнитски приближава.


    Ще ви кажа и още нещо, за да няма изненадани. Скоро, много скоро ще чуете как Борисов иска оставката на Гешев! Ще чуете и как Борисов е най-големият радетел за Съдебна реформа. И за импийчмънт на Радев ще заговири. Всички цели на БОЕЦ ще припознае, но милост и прошка няма да има. Борисов съсипа съдбата и живота на поколение българи и ни удави в корупцуя и мрак. Ще чуете и други неща, краят на Борисов ще е жалък и грозен. А преди това всички имаме една важна задача - ГЕРБ и Буда трябва да бъдат бити на тези избори!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/2/23 08:35

    ВИЖТЕ ИМЕНАТА В СПИСЪЦИТЕ НА КАНДИДАТИТЕ СА ДЕПУТАТИ!

    ЕДНИ И СЪЩИ БОКЛУЦИ СЕ ТЪРКАЛЯТ ВЪВ ВЛАСТТА, ЖИВЕЙКИ ДАЛЕЧ ОТ ПРОБЛЕМИТЕ НА БОЛНИТЕ И БЕДНИ БЪЛГАРИ. ГОТВЯТ СКЪПИ МАНДЖИ, ПЛЮСКАТ И СЕ КИКОТЯТ, ДОКАТО ТЕЗИ, КОИТО ИМАТ НЕРВИ ДА ГИ ГЛЕДАТ ПРЕГЛЪЩАТ ПРЕЗ СЪЛЗИ. БОКЛУЦИТЕ СЕ ОТТЕГЛЯТ В ПОКОИТЕ СИ В ЗАТВОРЕНИТЕ КОМПЛЕКСИ С ПЪЛНИ С ПАРИ ДЖОБОВЕ, ДАДЕНИ ИМ ОТ МАФИОТИТЕ, ПРИСМИВАЙКИ СЕ НА БЕДНЯЦИТЕ. И НАГЛО СИ ЛАНСИРАТ ОТРОЧЕТАТА КАТО НАЙ-УМНИ, НАЙ-КРАСИВИ И НАЙ-КАДЪРНИ БЪДЕЩИ УПРАВНИЦИ.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/2/23 13:13

    САМО ГЕРБ/СДС...ПОБЕДА

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/2/23 13:14

    САМО БОЙКО ПАК ЩЕ БИЕ....

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/2/23 14:35

    Радев пак ще спечели и управлява, малко или много от време на време проявява характер има топки. Спартаните вместо оръжие за украйна се използват за транспортиране на болни. Значи к огато реши няма наредба няма правилник забраняващ използването им.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/2/23 15:40

    „Българският политик неминуемо свързва властта с пържолата, бута, жената, парата, златото. Парата е символът на властника в България. Той иска пари, пари, пари. Иска злато, злато, злато. Иска къщи, къщи, къщи. Иска вили, вили, вили. Иска коли, коли, коли. И не за своя сметка - а за сметка на партията си, на държавата си, на народа си. Това властогонство е бясна болест - който е ухапан веднаж от нея - умира цял живот, като бесен. И е бесен за власт - срам и позор, но е така."
    и още:"... няма трайна коалиция в България. Има траен грабеж. Няма честно управление. Има безумна жажда за жени, за пари, за афери и далавери. Българинът е прокълнат от Бога да има глупави, тъпи политици, в това число и аз." Думите са на Атанас Буров - банкер, депутат и министър в няколко правителства. И единственият депутат, който напуска депутатството и отива на фронта в Балканската война.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.