24rodopi.com/Политика

„Водач на листата е проф.д-р Жени Стайкова, дмн, бивш директор на Регионалната здравна инспекция с богат професионален опит и биография,активен общественик. В момента преподавател в Медицински университет гр. София. Боец в отстояване на каузи и цели“, обявиха от кърджалийската организация на БСП след регистрирането на кандидатската листа за парламентарните избори на 2 април.

„БСП в Кърджали се явява с пълна листа от 10 кандидати от които седем жени, сред тях: лекар, инженери, юрист,  икономисти, историци, педагози. Познати  имена с доказан опит и образование в областта на медицината, икономиката, образованието, културата, политиката. Отново е гласувано доверие на младежката лидерка на БСП да заеме втора позиция“, гласи съобщението на партията.

Областният председател Милко Багдасаров сподели, че социалистите отново залагат на същия силен отбор, но с нов водач. Социалист №1 в Източните Родопи вярва, че „резултатът ще е по-добър от предишните  и БСП ще си върне първите позиции в региона“. Приоритетите отново ще бъдат околовръстен път, инвестиции в региона и повишаване доходите, развитие на туризма, качествено и достъпно здравеопазване.

Социалистите вярват, че независимо от негативната кампания срещу партията, гражданите оценят нейната последователна политика по отношение  повишаване на доходите, борбата със спекулата с цените, позицията за мирно решение на конфликта в Украйна и санкциите срещу Русия, против въвеждане джендър идеологията в училищата, в подкрепа референдума за българския лев.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/2/23 19:42

    Има ли в листата мюсюлманин с автентично турско име, презиме и фамилия?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/2/23 21:37


      Имало един ама вече бил на хапчета и не ставал

      Изтриване
    2. Анонимен28/2/23 09:05

      ima e kak da niama bai Ivan turchina mu vikat

      Изтриване
  2. Анонимен28/2/23 09:07

    АлЙооо, никоя етническа група няма право чрез партия да бъде монополист.Още повече някой си с еничарски манталитет. Българи, турци, цигани, помаци, арменци идр. ЗАЕДНО за България.Ние и ЦИГАНИТЕ ценим на равно с всички други. Има не малко турци с ляво мислене, но не припознават лявата БСП заради крайно десни националистически подходи. ЛЯВА ПОЛИТИКА СЕ ПРАВИ със социално съдържание, не с пещерни......

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.