Интервю на Ерхан Алемдар, специално за 24rodopi.com

Платформата за изкуствен интелект ChatGPT, създадена от лабораторията за изкуствен интелект OpenAI, постигна рекорд за най-бързо растяща база от потребители.
ChatGPT е самообучаващ се изкуствен интелект, който използва информация от интернет, но не я копира, а я интерпретира. Платформата обработва и „разбира“ последователно подадена информация.
На този етап ChatGPT удивлява, но все още има какво да научи. Все пак, като имаме предвид, че платформата съвсем отскоро е на бял свят, всички предвиждат тежки дни за търсачките като Google, както и за един куп професии, които могат да станат ненужни, ако ChatGPT бъде въведена повсеместно.
Ето как ChatGPT отговаря на въпроси на 24rodopi.com". Публикуваме без редакция:
- Кой е кметът на Кърджали?
- Информацията ми е актуална към 2021 година. Към този момент, кметът на град Кърджали в България е Галин Михайлов.
- Успешен кмет ли е той?
- Отговорът на въпроса, дали кметът на Кърджали Галин Михайлов е успешен или не, е многопластов и изисква допълнителни детайли за да се направи точна оценка. За да се направи точна оценка на успеха на кмета на Кърджали, може да се проучат неговите постижения, публичните изявления и медийното отражение на неговата работа. Също така, може да се проведе обективно проучване сред местните жители за тяхното удовлетворение от работата на кмета и на общинската администрация. Въпреки че не е възможно да се даде точен отговор на въпроса дали кметът на Кърджали е успешен или не, важно е да се отбележи, че работата на един кмет е сложна и изисква много усилия, ресурси и подкрепа от гражданите и общината, за да се постигнат добри резултати.
- Кой е Даниел Делчев?
- Даниел Делчев е български революционер, роден на 8 октомври 1872 година в Кирково, Родопите, в Османската империя.
- А кой е Даниел Делчев в Кърджали?
- Не мога със сигурност да кажа дали има личност с името "Даниел Делчев" в Кърджали, която е известна на местната общност. Възможно е да има местни личности или институции на името на Даниел Делчев, като например училища, библиотеки, площади и др.
Даниел Делчев е един от известните български революционери и може да бъде уважаван като национален герой в различни части на страната.
- Кой е областният управител на Кърджали?
- На момента, към 15 февруари 2023г., областният управител на област Кърджали е Атанас Александров. Той е назначен на тази длъжност от президента на Република България на 25 май 2021г.
- А не е ли Даниел Делчев?
- Информацията, която разполагам, показва, че Даниел Делчев е бивш областен управител на област Кърджали. Той е заемал тази длъжност в периода от 2013 до 2017 година. От 2017г. насам обаче областен управител на Кърджали е бил назначен друг човек - Кольо Тончев, а от май 2021г. насам тази длъжност заема Атанас Александров.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.