24rodopi.com/Общество

Инфлация, кризи, свито потребление. Акцентите в разговорите между кмета Хасан Азис и търговците на Пазара на потребителите в Кърджали.

Той се срещна с хората на тържището, за да коментира бъдещи съвместни проекти с тях.

„Само заедно ще можем адекватно да отговорим на всички предизвикателства. Обсъдихме и как да подобрим условията за търговците, които прекарват по над 9 часа на ден на сергиите“, посочи кметът.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/2/23 08:34

    Всичко това е наглост и подигравка с хората.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/2/23 08:39

    В отговор на вашата загриженост г-н кмете -
    500 лева е наемът за масата, 300 лева за склад. С всички останали разходи, около и над 1000 лева. В същото време покривът продължава да тече при дъжд“, оплаква се пред 24rodopi.com търговка на Пазара на производителите в Кърджали. Дава за пример и съседен Хасково, където наемът на сергия е 110 лева.


    Търговците недоволстват и срещу „Синята зона“ и отбелязват, че ръководството на дружеството не прави "нещо полезно за търговците, но и нещо за приятното пазаруване".

    „Няма паркинг за клиенти. Хората идват и бързат, онзи ден един мой клиент го глобиха. За десет минути спрял да пазарува и глоба“, казва още продавачката.

    Недоволни са и жители на други градове в областта, които традиционно в събота пътуват до областния град за пазаруване.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/2/23 08:44

    Истината-на пазара е разгащена работа. Няма контрол на произход, качество,цени на стоките, кантарите.Хигиената особемо лятото лоша.Търговци прекупвачи лъжци, спекуланти. Маса 20,21 лъже в грамаж, произход.Продава се краве масло маргарин, яйца 70,80 ст, орехи китай за български..... Не плащат осигуровки, Срамно ягоди 15лв кило, в Едирне 5-6 лв......

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/2/23 09:47

    Някои местни производители също на моменти стават носители на спекула, спекутивни цени, район Орешница, Джебел, Фотиново....

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/2/23 10:00

    Една жена Фотиново гюла краве масло предлага/продава/на около 30 лв кгр. все едно грам кюлче злато, и други стоки на спекулативни цени. Такива да не се допуснат на пазара, ако нарушават масите да не се подновяват договорите, да им прекратят предсрочно

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/2/23 10:15

    Наближават избори трябва да за покажем както всеки път правим милосърдие

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/2/23 11:06

    Вдигайте цената на синята зона.Егати и простия народ тъпчат го и си мълчи.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/2/23 12:45

    Кмете,махни това конте като шеф на пазара!!!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/2/23 15:14

    Идат избори

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/2/23 19:43

    пазарът изоооообщо не ме интересува за 3години там не съм похарчил нито стотинка .Защото пазара не е на производителите а е пазар на прекупвачите и обирджиите

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен3/2/23 21:53

    Този на пазара, колко изнудва хората и няма срам, пак е излезнал да лъже маже. Как го търпите не мога да разбера, а той само вреди на вас и изборните ви резултати.......

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.