24rodopi.com/Общество

Историята на Юлиана и Силвестър - една млада семейна двойка, която разказва за трудния път да се сдобие с дете. И двамата са служители на МВР, за които носенето на униформата е гордост и чест. С много труд, нерви, безсънни нощи и дни, в които на дъното, двамата успяват да изплуват и мечтата им вече е факт!

Пътят, който извървяхме с любовта на живота ми, за да стигнем до момента, в който решихме да имаме детенце, беше дълъг и осеян с трудни решения и много труд! Винаги сме имали обща представа за това какво трябва да представлява един дом и едно семейство. Живяхме 5 год. в нашата прекрасна столица – София, но все нещо ни липсваше. Вечер си лягахме и си мечтаехме в бъдеще да можем да осигурим дом и детство на детето ни, такива каквито сме имали самите ние в родните ни градове – Ардино и Кюстендил. Мечтаехме да израсне безгрижно, тичащо по двора на семейната ни къща, далеч от сивотата и забързаността на големия град. На теория всичко изглеждаше толкова просто, но всъщност не беше“, разказва Юлиана, цитирана от woman.bg.

Като служители на МВР винаги сме били подценявани относно това доколко можем да си позволим "живот от приказките" и да се измъкнем от мрачното ежедневие, с което се сблъскваме всеки ден. Размишлявахме дълго как можем да постигнем целите си, дали да изоставим работата си, за която сме мечтали от деца, в името на пари, или да заминем със същата цел в чужбина..., но как можеш да оставиш нещо, което обичаш толкова много, а именно България и униформата, която бяхме решили да носим с толкова много любов и страст! Всичко това доведе до решението, животът ни рязко да завие в друга посока и да сменим града, в който живеем. И така започна нашето приключение и местенето ни в коренно различен град, а именно град Кърджали. Решихме да се заемем със сложното начинание да изградим дома, който толкова съкровено искахме!", споделя Юлиана.

Историята на млади хора, отдадени на професията, която обичат, и създаващи нов живот в родната страна. Младо семейство, което очаква първата си рожба.

Историята на Юлиана и Силвестър е част от кампанията на ДНК – “Направи го сега”, която е насочена към образованите и икономически активни млади българи, които рядко получават подкрепа по отношение на отглеждането на своите деца.

Снимка: Личен архив, Pixabay

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/2/23 12:11

    Силвестър да престане да налита на бой на младежите и незащитените хора когато е с униформа а дасе пробва без униформата ако е мъж

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен10/2/23 22:05

      Човека идвал от София, не може толкова бързо да се климатизира. :D

      Изтриване
  2. Анонимен10/2/23 13:00

    Обичайте се!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/2/23 14:19

    И кво от това на кой му пука. Не ни занимавайте със тези на известни ли искат да се правят

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/2/23 14:25

    Полицаите са съвременните хайдути.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/2/23 15:25

    Добре, че не се е пробвал... нямаше да можеш да пишеш сега драги. А на тези прекрасни млади хора им желая цялото щастие на планетата!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/2/23 22:23

    До 15:25🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.