24rodopi.com/Общество

Тази вечер започна товаренето на ТИР с помощи за Сирия, предоставени от жители на 7-те кърджалийски общини. Рано сутринта въ вторник колата ще отпътува за София, където товарът ще се предостави на БЧК за транспортиране до Сирия.

Кърджалийци откликнаха на призива за подпомагане на пострадалите от земетресенията и в Сирия и само за два дни бяха събрани дарения, които напълниха цял ТИР. Парични дарения могат да се направят чрез сметките, посочени от БЧК, като при внасяне на сумите трябва да се посочи, че са за Сирия. От събраните средства от служители в общинска администрация Кърджали, 10 000 лв. във вторник ще бъдат внесени в тази сметка в помощ на пострадалите от трусовете в Сирия.

Утре в 11 ч. в пункта за събиране на помощи се очаква да пристигне генералният консул на Турция в Пловдив Корхан Кюнгерю. По обяд за разпределителния пункт в Одрин ще отпътува поредният, десети ТИР с дарения от 7-те общини в областта.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/2/23 17:49

    Валла, билля, позьори да видиш! Какво подпирате за снимката бааа. И онзи купувачът на гласове отзад ухилен като награден бригадир

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/2/23 19:12

    Разбрахме че можете да носите кашони успокойте се вече

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/2/23 19:16

    Не виждам търговците от пазара и магазинери да правят дарения. Къде ви е инсанлъка гладни ли ще умрете ако дарите по 5 лева. Децата даряват от парите за закуска а вие.......

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/2/23 21:30

      А ти откъде знаеш, че не даряват? Не всеки е като теб да се изявява. Разбрахме, че може да носите кашони. Успокойте се.

      Изтриване
  4. Анонимен13/2/23 21:14

    Не само Кърджали а цялия свят направи дарения. Какво толкова се изявявате това не ми е ясно...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/2/23 05:43

    Golemi artisti sa

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/2/23 09:28

    Що ги няма лепенките на ДПС бе, крадСи!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/2/23 20:26

    Minali sme granicite na sasedstvo,tuy darenijata si imat granici...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.