24rodopi.com/Регион

3 хотела се продават в момента в Главатарци, но ако се появят нови инвеститори реалните сделки биха били поне два пъти повече. Засега интерес от хора със свежи пари или идеи за привличане на клиенти липсват. Който е решил да си има хотел на брега на язовир „Кърджали“, реализира идеите си нагоре по реката.

Това разкрива пред 24rodopi.com собственик на агенция за недвижими имоти.

„Туристът, избрал язовир и планина, смята, че това място трябва да е романтично, със съхранена природа. В Главатарци бетонът е артък, в излишък, огромно струпване на сгради. Търсят се парцели в зоната под Старо място, Снежинка, Ридово, Копривец, Пъдарци, към меандрите, към „нулата“ на язовира“, споделят брокерът.

1 600 000 евро е обявената продажна цена за един от хотелите в Главатарци.  Семейният хотел, който е на първи линия на язовира, е с 1000 кв. м. разгърната площ, разполага с 28 стаи. Разполага с инфинити басейн, капацитетът на ресторанта е 60 места.

Рибари бият тревога: Ще затворят пътя към брега на язовира под Старо място, схемата на общинар ли е!? - четете тук

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/2/23 09:36

    Те ако носеха милион доход нямаше да се продават.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/3/23 17:37

      Когато искаш да си усложниш живота и изтъниш нервите купуваш имот в Главатарци.Там аритметиката никак не излиза.За комуникации да не говорим.Виж Гърция е друга бира-мир ,спокойствие и релакс.

      Изтриване
  2. Анонимен27/2/23 11:02

    ем ще прдадат като ням път до там хубав кой луд турист ще отиде за 2 ри път те не помнят за язовира хотела а понят за циганската махала за хубавия път благодарение на г-н кмета

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/2/23 11:12

    Купувам ги веднага, има ли още за продан

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/2/23 11:17

    Навремето имаше един народен хит - Купи ми, майко, топ. Купи ми, майко, топ. Да убия Ленчето, дето ми изневери и т. н. Сега трябва да стане химн на рибарите - Купи ми, майко, топ, да катурна хотелите в Главарци.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/2/23 15:18

    Хотел без паркинг за гостите не е хотел

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/2/23 16:04

    Какви хотели, къщи за гости.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/2/23 16:07

    Абе там даже канализация няма, още са в 18 век.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/2/23 20:30

    Mahlata stava po-shiroka ;)

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/3/23 17:34

    СНОБАРИЯТА И ПРОСТОТИЯТА СА БРАТ И СЕСТРА.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.