24rodopi.com/Кърджали

Най-хубавото нещо, свързано с кърджалийския „Воден цикъл“, определено е, че  изпълнението на многомилионния проект все някога ще приключи.

Все някога усмивките ще се върнат по лицата кърджалийски и ще бъде обявен краят на водноцикъловата мъка.

 

Може да е калпаво изпълнен, но да приключи. Без жертви, без ранени. С аварирали бойлери, с дълъг период нерви и мръсни по принуда, но останали в миналото.

 

„Воден цикъл“ в Кърджали се изпълнява като в час по трудово обучение. И в други областни градове минаха по този път, но не беше толкова неорганизирано, крещящи пропуски и без диалог с гражданите, меко казано.

 

„Кога ще дойде водата?“, „Във „Веселчане“ мъката няма край – дни, седмици, кажете кога ще приключат“, „От дни по високите етажи няма дебит, който да позволи включване на бойлер“, „Дано се задавите с откраднатите пари“,…

 

Стискайте зъби, кърджалийци, още малко. Тук е България, тук е Кърджали.

Но дори тук часът по трудово обучение все някога ще свърши.

Бележка: Дописката е синтезиран обзор на читателски сигнали

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/2/23 09:36

    До въжения мост от готовите връзки тече вода, от бездействие се е образувало езеро като за малка чаплова колония. Ако последствията след приключване ще са подобни редовни аварии, мерси за бъдещото поскъпване на водата в Кърджали и неудобствата за гражданите.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/2/23 11:15

    Пиша от 24 блок. От 00:00 часа до
    сега, 11:15 няма вода.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/2/23 12:00

    Крадци не се наядохте!Целия Възрожденци от снощи няма вода!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/2/23 12:10

    До кога ще продължи този ужас?Града ни се превърна в сметище!Навсякъде боклуци по улиците,ями по пътищата,разбити паркове,нощем без никакво осветление по улиците,кучета с бяс на всеки ъгъл!До кога ще продължи този хаос?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/2/23 09:36

      Ами, кочината е в главата на управляващите Кърджали. Оттам се разпростира в града.

      Изтриване
  5. Анонимен18/2/23 12:30

    То като прликючи водният цикъл тогава ще почне циркът! Некадърно и не качествено направено ,ВиК ще почне ремонти от там вдигане на цената на водата на 20 лв на кубик . В тази община имали изобщо нейно дружество което да не е на загуба?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/2/23 12:45

    Стойте мръсни до местните избори,след това селяните ще Ви измият...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/2/23 14:11

    Всеки дн няма вода! Върнеш се от работа и чакаш до среднощ за да свършиш нещо! Но цената е вдигната! Плащайте балъци,като мълчите това ви се полага!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/2/23 15:31

    Pitai tezi deto odriazaha borchetata ili onzi sus zdravnia centur 20 kvadrata

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/2/23 15:36

    Кърджали - Рай за мошеници и некадърници...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/2/23 19:01

    Ужас!Години наред все едно и също!Да ви се не види и цикъла!!!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/2/23 11:37

    Пред детска градина,,Максим Горки,, вече си имаме изворче от питейна вода от новите тръби.Не е голям но пък асфалта си се руши както си трябва.По нататък до спортната площадка тъкмо асфалтираха ямите и на другия ден пропадане половин метър.По булевард ,,България,, не за говорене...Абе да вие честито..

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.