24rodopi.com/Регион/Спорт

В чест на 109 години от създаването на община Кирково три отбора от три общини – ВК „Арда“ Кърджали, ВК „Родопа“ Смолян и ВК „Кирково 15“ се състезаваха за Купата на Кмета.

Всички демонстрираха спортните си умения в залата на Средно училище „Отец Паисий“ в общинския център Кирково.

На първо място се класира тимът на домакините, постигнали две победи с по 2:0.

На второ място е ВК „Арда“ Кърджали, а трето заеха отборът от Смолян

С грамоти бяха отличени: Кристина Мандраджиева за MVP – най-добър състезател, Елис Чалъм – за най-добър нападател, Радисвета Караджова – за най-добър разпределител, Антония Николова – за най-добър изпълнител на начален удар, Елена Миркова – за най-добро либеро.

Снимки: Община Кирково



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/3/23 20:14

    Оуу да, един път ходих в Аурата и беше пълно с волейболистките от Кирково, може би са били те. :D

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/3/23 10:27

    Нивото на отборите е кръгла нула.Не им се спортува на сегашните деца.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/3/23 20:15

      Ти пък си най големият волейболен специалист.

      Изтриване
  3. Анонимен24/3/23 22:18

    Поне Вие публикувахте реално новината за турнира в Кирково, а медията която се рекламира като, най голяма в нашият регион, писа че , волейболистките на "Арда" Кърджали са спечелили сребърните медали от турнира, но не споменаха и дума, за отбора, който се класира на първо място:)

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/3/23 22:26

    А кръглите нули, които се класираха на първо място, утре играят в Пловдив срещу отборите на "Марица"Пловдив,ЦСКА София и "Перун" Варна за класиране на финалите на републиканското първенство по волейбол за прекадетки.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.