24rodopi.com/Избори

Разум, отговорност, диалог-пълна зала в Културния дом в Кърджали и…

„Носим отговорност за бъдещите поколения, отговорност за държавата. Ако се гласува с акъл, разум, не с предразсъдъци, ДПС ще бъде първа политическа сила“-обяви председателят на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ в Кърджали.

Мандатите в региона са 5, а „Пет до пет прави 55. С бюлетина №13, ако съберем 55 013 гласа, ДПС ще има 6 народни представители“, посочи Карадайъ.

Кандидатите на ДПС бяха посрещнати с овации в пълната зала на Дома на културата.

Председателят на Движението посочи, че две години са се използвали само лъжи в управлението. И даде пример със земеделието и Плана за възстановяване и развитие.


„В един от проектите бяха заложени 500 млн. за напоителни системи за малките земеделци. Какво се случи? Това бе зачеркнато и вместо него-600 млн. евро за батерии за един олигарх. За кого мислят всъщност тези хора?“, попита Карадайъ.

„Затова на 2-ри април с разум, отговорност и диалог. Разум, за да сканираме проблемите и намираме тяхното решение. Отговорност, за да поемем ангажимент да изпълним тези решения. Диалог, за да намираме устойчиви политически формули в името на хората“, категоричен бе Карадайъ.

„По време на тази кампания ние вече говорим за Академията ДПС. И в центъра на тази Академия е Кърджали. Тук са истинските, верните сподвижници на Движението за права и свободи, които от 30 години неотклонно изграждат тухла по тухла демокрацията в България“.

Това обяви зам.-председателят на ДПС и кмет на Кърджали Хасан Азис.


Той посочи, че парламентът е с ограничени правомощия от две години.

„И за тези две години резултатът е логичен. България е с най-висок процент на инфлацията, тотално обедняване на народа. Социалната политика не е адекватна на състоянието на държавата. От 2 години и икономиката не се развива. От две години нищо не работи от гледна точка и на европейската политика в България“, допълни Хасан Азис.

„Време е за ДПС. Време е дневният ред на хората да стане дневен ред на политиците, дневен ред на Народното събрание“, завърши Мустафа Карадайъ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.