24rodopi.com/Кърджали
Струмица, градът с 37-хилядно население в Струмишката котловина в най-югоизточната част на Северна Македония, е 18-тият побратимен с Кърджали.
С 18 общини и градове от девет държави се е побратимила през годините община Кърджали.
Както вече 24rodopi.com писа, протокол за сътрудничество между Кърджали и Струмица бе подписан на 27 април, а гостуващият кмет Костадин Костадинов преряза лентата на значим социален обект, а вчера подкара ATV-та на брега на „Водното огледало“ заедно с Хасан Азис. Приятелствата на Кърджали се простират от САЩ до Китай, през Великобритания, Русия и съседните Румъния, Гърция и Турция. Пакт за сътрудничество Кърджали има и с община Сен-Жос-тен-Ноод, Брюксел (Белгия) като сред сферите за партньорство са културата, образованието и спорта.
Във времето Общината е реализирала съвместни проекти в гръцки и турски общини. Деца от община Кърджали са летували на скаутски лагери край Босфора, по линия на образованието зрелостници са били на обучение в Елхарт, щата Индиана, САЩ.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/5/23 00:33

    Обрат на пазара на имоти. Наблюдава се рецесия. Икономистите говорят за рецесия, когато има спад двe пopeдни тpимeceчия. А нa имoтния пaзap в Coфия тази тенденция се наблюдава вече трето тримесечие.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.