24rodopi.com/Спорт

„Крумовград“ се издъни отново у дома, завършвайки 0:0 с опитващия се да остане във Втора лига „Янтра“, в мач от 28-мия кръг на „Б“-групата.

В игра за крумовградчани в 61-ата минута влезе Ахмед Осман, но и той не намери път към мрежата на габровци.

На стадиона в Крумовград отново се появи Велислав Вуцов, но като нов треньор на „Янтра“.

Състав на „Крумовград“: 21.Благой Макенджиев, 2.Моузес Кандидус, 3.Калоян Пехливанов, 5.Димитър Пиргов, 7.Китан Василев, 9.Мартин Сораков, 13.Джеферсон Гранадо, 14.Даниел Милянович, 22.Бисер Бонев, 71.Цветелин Радев, 87.Арон-Ксавие Чимуанга.

Резерви: 12.Георги Милев,6.Костадин Ничев, 8.Красимир Ем.Илиев, 10.Ахмед Осман, 11.Октай Юсеин, 18.Радослав Терзиев, 20.Джунейт Яшар, 33.Атанас Ташолов, 77.Калоян Стефанов.

треньор: Неманя Милянович

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/4/23 21:19

    Още декември от Крумовград обявиха че влизането в първа лига този сезон не им е цел.Нямали база и стадион.Затова губят точки.Публиката го знае затова се отдръпна и намаля.Който не знае това да го знае.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/5/23 13:04

    Черно тото и ...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.