24rodopi.com/Политика

„Повече от 60% от гражданите искат да се състави правителство и да се решават проблемите в различните сфери. Каквото зависи от нас, ще го направим, за да има работещо правителство“, заяви в Кърджали Александър Вълчев от Изпълнителния съвет на „Има такъв народ“ (ИТН).

„В момента нещата са в ръцете на големите коалиции. Ние, като всички граждани, чакаме техните действия. Добре осъзнаваме какво очаква страната, ако не бъде съставен кабинет и се предизвикат нови избори“, каза Вълчев.

Той и новият кърджалийски депутат Цветан Превод говориха днес пред кърджалийски журналисти.

45-годишният Предов е от Видин, но живее в София. Има 12 годишна дъщеря. Той е от експертния екип, подготвил социалната програма на партията.

„Важен за района е обходният път, но паралелно с това ще бъдат поставени всички останали проблеми - трудният достъп до доболнична помощ, недобре функциониращата система за подкрепа на хора, които живеят сами, в малки населени места. Дядото на село не се интересува много, много дали ще има околовръстно трасе. Ние трябва да чуем неговите нужди, каза Предов. Демографската криза е един от големите проблеми на България, подчерта той.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/4/23 19:12

    Да. Ще го направите. За да пращате за Украйна. Друго не правите.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/4/23 08:54

    Към 00:05 - Много настървено обиждаш на "помак"... :) , май си го ял помашкия и сега избиваш комплекси! Споко бе, няма да кажа!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/4/23 09:18

    2,5 mln sa glasuvalite hora, 4 mln plus x broi nepalnoletni hora ne sa glasuvali. ste ima pak barza likvidacia i recycling na partizanski diktatori spekulanti.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.