Председателят на ДПС посети „града на контейнерите“ Пазарджък
24rodopi.com/Политика

Турция е силна. Ще успее да излекува раните от голямото бедствие. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ след срещата си с областния управител на Кахраманмараш Юмер Фарук Джошкун. Карадайъ увери: „Винаги можете да разчитате на нас!”, съобщават от пресцентъра на ДПС. Разговорът с валията се състоя в Центъра за координация при бедствия.
Карадайъ е начело на делегация на ДПС, която посети епицентъра на опустошителните земетресения в южната ни съседка, които отнеха живота на повече от 50 000 души.
Заедно с Карадайъ в Турция са зам.-председателят Ахмед Ахмедов, Хамид Хамид, член на ЦОБ и областният председател на ДПС Шумен Айсел Руфад.
Председателят на ДПС изрази съболезнованията си към семействата на жертвите. "Молим се за душите на загиналите и за пострадалите от опустошителните земетресения", каза той.
Лидерът на ДПС отбеляза, че от името на българските мюсюлмани, ДПС дава в Кахраманмараш ифтар в Свещения месец Рамазан за пострадалите от земетресението, посочват от партийния пресцентър.
Делегацията на ДПС заедно с валията на Кахраманмараш посетиха "града от контейнери" в град Пазарджък.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/4/23 11:05

    Поне един контейнер да беше подарил,от името на българите мюсюлмани...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/4/23 15:51

      Не един а цели 150 са подарени контрйнерите само за информация да се знае от името на ДПС

      Изтриване
  2. Анонимен10/4/23 14:40

    Има ли Българи мюсюлмани ???

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/4/23 15:54

    150 са подарените контейнери от името на ДПС да се знае за тези дето незнаят и много много други помощи същоо

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.