24rodopi.com/Образование

По традиция в СУ „Йордан Йовков“ се проведе забавното Великденско състезание „На лов за Великденски яйца”. Организатори на мероприятието бяха учениците, изучаващи немски език като първи и втори чужд език и техните преподаватели, а участници – второкласниците и петокласниците.

Гости на надпреварата бяха Великденският заек и неговите братя и сестри, дошли от Германия, които запознаха малчуганите със своята страна и ги зарадваха с лакомства. Търсенето на великденските яйца е изключително забавно, когато се осъществява по отбори. С огромен ентусиазъм учениците от 2.б клас и петокласниците се втурнаха по следите, оставени от Великденския заек. Те намериха бързо яйцата, скрити в класните стаи и ги събраха в кошнички. В края на състезанието всеки тим получи грамота и лакомства, и снимка с Великденския заек и неговите братя и сестри за спомен.

Великденското настроение и положителните емоции завладяха участниците в състезанието. Учениците споделиха, че с радост ще се включат и следващата година и благодариха за възможността да участват в тази вълнуваща надпревара.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.