Самуил Крумов/24rodopi.com/Мнение

Бойко Борисов настъпи до краен предел педала на газта за съставяне на кабинет.

„Ако няма правителство, няма да има бюджет. Юни месец, между 10-14, няма да може държавата да си плаща заплатите и пенсиите“, обяви лидерът на ГЕРБ в петъчно прозрение от кулоарите на парламента. Продължи за отговорността на всички партии, за държава „без бъдеще, без нищо“.

Забележете, тънката игра с нервите. Армията от чиновници остава без възнаграждения, възрастните хора без пенсии. Това не произтича от министри, които боравят с цифрите, а от човек, който от две години не е в изпълнителната власт. И в същото време от месец и половина спира актуализацията на бюджета.

Бюджетът чака в парламента, но Борисов не позволява на своите да го гласуват!!! Поставя ултиматум - или ще упрявлява, или ще остави България без актуализиран бюджет.

Нуждата от кабинет „на помирението“ скоро ще бъде изкрещяна. Все по-ясно личи, че Борисов губи почва. Иван Гешев пък излезе в отпуск и ситуацията става още по-неясна. А няма по-страшно от непознатото.

Задават все много интересни дни.

Тук е излишно да вмъкваме по нашенски познатото „Да спасяваме държавата, която от 30 години се съсипва“. Вероятно от марсианците. „Експертно правителство“ с партийни експерти, които имат партийни господари, пък продължава да звучи като обида за народа, в превод „те са прости, няма да ни разберат игрите“. Защото по същество това си е една широка коалиция, която прави изборите непотребни.

Планът за възстановяване с милиардите вече заприличва на План за оцеляване. Пак с милиарди, но и власт, служеща за бронежилетка.

Другият коментар:

Експертно правителство с началник - политик. Ама как става тая работа, Габриел-Борисов?! - четете тук

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/5/23 09:50

    Е този гаргите ли плаши

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/5/23 09:57

    🧭🌍🌎🌏🌐🗺

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/5/23 10:14

    Той се мисли за много важен. Лошото е че има истина. Прост народ слаба държава. Тюфлека и Каскета си изпълняват ролите си.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/5/23 12:28

      ква истина има, няма пари за пенсии ли? пълни глупости!

      Изтриване
  4. Анонимен19/5/23 10:16

    Ehaaaa, kefliisko i v zaednost! 🎡🎢🎪🎠⌛️⏳️🛸🚀 priatelski pozdrav na vseki chovek ot selo Mugla!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/5/23 10:24

    Браво г-н Самуил! Я виж го ти, красавеца ББ, хич го не ене за хала на Иван чиновника, на Хасан пенсионера,лекари, учители и т. н. За да спаси кожата си от Гешев, готов е да жертва народа си. Дебелочие, безотговорност, балканджия!За него номер едно да бъде първа цигулка, той да ръководи парада, баш дружиноводещ! Алчен за власт, ВЛАСТОЛЮБЕЦ! А къде е народа, България? ПАЗИ БОЖЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ! Двама в нашата родина БЪЛГАРИЯ артък властолюбци, другия в президентството. Горния да ни е на помощ!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/5/23 10:44

      Sen pojarnikar gibi?

      Изтриване
    2. Анонимен19/5/23 12:30

      yok kabak gibi...:)

      Изтриване
    3. Анонимен20/5/23 08:32

      Цирк за наивници, с клевети и заплахи, без доказателства, обвинения и арести. Стотици дела на трупчета. Все едно мафиоти, които разчистват лични сметки като кокошкари.

      Изтриване
  6. Анонимен19/5/23 10:37

    Тиквата изнудвач. Борисов пак изнудва и говори като пред табор мургавци. Самият Борисов не знае елементарните механизма за управлението на държавата. В България Тиква може и да няма, но пенсиите винаги ще има.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/5/23 11:08

    Ние помним и чувалите с трупове

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/5/23 12:09

    Знаем, че ББ ненавижда пенсионерите, ама да има късмет да им спре пенсиите - тогава ще види "кон боб яде ли"!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/5/23 12:29

    Абе,боклук съгласна съм да нямам пенсия ,но да те няма!
    Бай Ставри те чака!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/5/23 12:48

    Честито ново управление ГЕРБ+ДПС+ИТН+Възраждане !

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/5/23 13:18

    Прав е ако нема приет бюджет до 10,06 няма да има пари

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/5/23 13:30

    И то едни пвнсии 400лв пари достатъчни за една седмица храна

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен19/5/23 15:16

    Пожарникар, комунист, сикаджия, пазвантин на Тодор Живков, пазвантин на височеството царя, от чин капитан произведен в генерал лейтенант и Главен секретар на МВР, 12 години министър председател на Република България и лидер на партия ГЕРБ, сега отново кандидат за власт. Само дето не е бил станал пенсионер, но и този ден ще дойде. Да е жив и здрав.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен19/5/23 18:22

    Луд за вързване.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.