24rodopi.com/Общество

Кметът на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис покани министъра на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков да посети Кърджали за провеждане на работна среща във връзка с безопасността на кръстовището при село Глухар.

Решаването на въпроса с проблемния участък на пътя Кърджали-Момчилград, част от този за „Маказа“, ще се обсъди на среща в общината на 11 май от 11.30 ч.

Очаква се да присъства министър Иван Шишков.

Кметът инициира срещата след многократно поставяне на проблема за пътното кръстовище от страна на ръководството на „Теклас-България“, сигнали от кметове и граждани относно възникнали опасни ситуации  и след зачестили ПТП в района.

Покани за работната среща са изпратени до заинтересованите страни – Агенция „Пътна инфраструктура“, Областно пътно управление, Пътна полиция – КАТ, Областен управител, „ВиК“ООД, „Теклас България“. Основната цел на срещата е да се вземе общо решение за посочения  участък от републиканския път I-5, като се възложи изготвянето на технически проект за осигуряване на безопасността на участниците в движението, както и неговото реализиране.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/5/23 11:18

    участъка не е проблемен главите са кухи в този край

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/5/23 11:31

    Асана е зает бизнес човек, бъгита кара, атв-та и сега се сетил, че риват хората тама години наред. Асана е голяма човек. Шишо бакшишо па ше тръгне от софията за срещата с асана, че избори кметски идвали. Много смешно, много!
    Асана-кимета на селата, защитника на ората, ангела на Кърджалито, единствен и неповторим

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/5/23 21:02

    Проблема в областа не е само там

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/5/23 07:28

    Колко струва едно кръгово бе Айде стига вече

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/5/23 09:33

    Асана ела в 10 часа да видиш какво става пред училище Й.Йовков безразборно пресичане на Булаир.Вземете мерки,Глухар се решава с една камера.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.