24rodopi.com/Общество/Спорт

„Неманя Миланович ще води отбора и в елита. Имахме спадове с него във Втора лига, но като цяло видяхте, че всичко това се коригира и постигнахме много хубави победи над „Етър“ и „Добруджа“, които ни помогнаха да изпълним нашата цел. Имаме подписан договор да играем мачовете си на “Колежа” в Пловдив, но все още не мога да кажа дали отборът изцяло ще се премести временно в Пловдив или ще играе само мачовете там. Ще строим стадион в Крумовград и няма поне за началото на новия шампионат да имаме възможност да играем пред нашата публика”.

Това обяви президентът на новия член на елита ФК „Крумовград“ Басри Саров, цитиран от Football24.bg.

Както 24rodopi.com вече писа, клубът постигна исторически успех след като спечели промоция за Първа лига.

„Благодарение на ФК „Крумовград“ всички разбраха за нашия малък град. Искам да ви кажа, че ние имаме голяма фенска маса и в Турция, и в много държави в Европа. Хората започнаха да се интересуват и се надявам интересът да расте. След „Арда“, нашият край има още поводи за радост и с ФК „Крумовград“. Футболистите ще получат премии за историческата промоция, но няма как да ви кажа параметри, тъй като това е вътрешна информация. Ще останат доволни! Ние извървяхме пътя от окръжните групи та чак до Първа лига и то само в рамките на 3-4 години, а това е нещо наистина впечатляващо”, посочи Басри Саров.

Той допълни, че целта пред ФК „Крумовград“ е да се утвърди в елита и да запази мястото си там и догодина.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/5/23 08:22

    Пожелавам на Крумовград да радва хората от Кърджалийски регион.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/5/23 11:30

    Пловдив е близо идете направо в София

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/5/23 15:06

    Ако е готов проекта за стадиона сме готови да поработим по няколко дни безплатно

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/5/23 21:36

    Крайно време е ФК Крумовград да играе в първа лига, а защо не и в Шампионска лига.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/5/23 15:11

    Помолете на Лейля Едирнели с ебач дядка паралия от Турция на 70г известен по района и Турция

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.