24rodopi.com/Коментари/Общество
Той е „енциклопедията“ на ДПС в „бастиона“. Помни факти и събития, като "депесарска библиотека" е, а и спори като футболен фен за любимия си отбор.
За първи път в медия го цитираха преди много години, когато тури точка на спора защо нямало българи в кърджалийската структура на ДПС.
„Има. Даже се спори кой е първият член-етнически българин: Журналистът или текстилният бос. Истината е в папката на г-н Сейфи Неджиб (тогавашен партиен лидер – б. р.)“, разкри тогава „всичкознаещият“ по темата "ДПС".
По-късно „отвори“ очите на чакащите Доган репортери, че Сокола е имал среща под голямото дърво до читалището в Кърджали, и тя ще бъде най-разочароващото нещо от десетките му идвания в града край Арда.
И т. н., и т.н., този човек знае и помни много.
Той вчера изненада редакцията на 24rodopi.com с питанка:
Защо никой не анализира честитката от Ахмед Доган за рождения ден на Мустафа Карадайъ? Когато Доган каже „драги“, очаквайте новини. Върнете старите ленти, поразпитайте по-видните депесари, и ще разберете.

Когато Доган каже „драги“,... очаквайте новини!
Звучи като най-кратък анализ от „енциклопедия“ на ДПС.
Търпение му е майката.

Очаквайте: Различните тоналности на догановото "Драги" - по-късно само в 24rodopi.com


Очаквайте: 
Коментарът:
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

22 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/5/23 09:34

    Звучи ми като телеграма да се стегнат редиците иначе ще има смяна на караула

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/5/23 09:35

    Когато Доган каже „драги“,... очаквайте новини! Новините ще са след 14 или 21 ,05

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/5/23 09:39

    Изгубих много време с грешни хора -
    мечти, живот, надежди, здраве, сън,
    във клетка от забрава аз затворих
    онези истинските и оставих ги навън.
    Стремях се дълго, но към пусти идеали,
    и твърде късно май че осъзнах
    това, което други са разбрали,
    едва когато ясно го видях -
    понякога неправилни персони
    изникват във живота неочаквано,
    а другите, реалните, преломно
    си тръгват... ала вече е очаквано!
    Но не защото те не ни обичат...
    понеже даже и да не признаваме,
    във гонене на празни и измислени,
    за истински значимите забравяме!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/5/23 09:39

    А защо не интервюирате г-н Лютви Местан?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/5/23 10:33

      Него в съда да го интервюират....

      Изтриване
    2. Анонимен9/5/23 10:58

      Ще му взимате интервюта още много пъти ,почакайте да си оправи здравето си. И той ще идва с четата си при Бахри

      Изтриване
  5. Анонимен9/5/23 10:17

    Носим гените на Атила, родоначалник на рода Дуло. Това показва проучване на Института по балканистика с център по тракология, който работи съвместно с професори от Харвард.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/5/23 10:17

    Носим гените на Атила, родоначалник на рода Дуло. Това показва проучване на Института по балканистика с център по тракология, който работи съвместно с професори от Харвард.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/5/23 10:40

    Задават се едни много интересни избори за местна власт през есента. Тези избори ще бъдат много различни от Парламентарните избори в които кандидатите за народни представители са в партийна листа и хората гласуват за партията без да ги интересува личните качества на определен кандидат. На местните избори хората гласуват за личности, особено когато става въпрос за кмет на Община. Предвид слабите изборни резултати в Община Кърджали през последните няколко Парламентарни избори ДПС- Кърджали е пред опастност да ги загуби. Всички се надяват на авторитета на кмета на Кърджали, но има една стара поговорка "Една птичка, пролет не прави". Кмета е обграден от хора които са само за лично обогатяване и интереси, същото е положението с Общинското ръководство на ДПС-Кърджали начело с Председател Лятиф Расим, бивш кмет на село Мост. Да не говорим изобщо за това, че през последните години не се работи с местните съвети на ДПС, с изключение на това да се събират на разширени заседания преди избори с цел номинации на кандидати. Положението в града е плачевно във всяко едно отношение. Безработни млади образовани хора, разбити улици и тротоари, бездомни кучета безброй, които нападат всеки ден хората по улиците. Общинскити съветници които са на заплата без да ходят на работа изобщо не са запознати с проблемите на хората в града и по селата. Трагично е положението и в Администрацията на общината където общинските служители мислят единствено и само за заплати и проекти от които да си докарват допълнителни солидни приходи, без да са експерти по проекти. Да не говорим за професионализма на служителите и некачественото обслужване на гражданите в Общинската администрация!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/5/23 20:20

      Заплатите по време на инфлация през 2023 г.???

      Изтриване
    2. Анонимен9/5/23 20:48

      Мислиш ли, че някой чете написаното от теб ? Не си прави труда .Ако си яйляк, измети пред входа на блока .

      Изтриване
    3. Анонимен9/5/23 21:50

      Какво те вълнува днес ?

      Изтриване
  8. Анонимен9/5/23 11:09

    33 години го "дешифрирате" тоя, 33 години има опоскване на държавата и разруха. Едни живеят в сараи, други в пустеещите къщи по селата и чакат да чуят и видят внучетата. Продължавайте да го дешифрирате тоя

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/5/23 11:52

    Попитайте го след елиминирането на кой кърджалиец, АОНСУ, попадна в БАН, Института по философия, Научен атеизъм при проф. Мизов, ст. н. с. Зинити Нуриева

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен9/5/23 13:18

    Реално ДПС на последните избори загуби 90 000 гласа. Компенсира до някъде с гласове от чужбина. Но на местните избори , те не помагат

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен9/5/23 20:27

    и кво от това драги,на кого му пука

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен9/5/23 20:47

    Около птичката има само лични интереси ,всички заедно трябва да си ходят,стига вече ,вижте града.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен9/5/23 21:50

    Какво те вълнува днес ?

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен10/5/23 06:11

    Алианите в партията станаха Прекалено нахални, виждайки, че сунитската общност се прецаква сама себе си(от завист) и не е сплотена. Точно това ще бъде “малкото камъче” което ще обърне каруцата на Движението в близкото бъдеще. То хубаво римския метод рвзделяй и владей, но и това си има Мяра.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен10/5/23 07:56

    ПРЕМЕСТВАМ ГО В ДРУГИЯ КРАЧОЛ !!!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен11/5/23 11:49

    ot tabletkite mu e.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.