24rodopi.com/Политика

За "Възраждане" би била неприемлива номинация на Мария Габриел за премиер, каквато информация се появи по-рано днес първо в медии, гравитиращи около ГЕРБ и ДПС, стана ясно от интервю по лидера на партията Костадин Костадинов.

"Това е "женския вариант" на Плевнелиев, имахме вече един такъв прецедент или президент. Не искам да си представям въобще какво би се случило с един подобен друг експеримент", изтъкна Костадинов.

Президентът Румен Радев ще връчи проучвателен мандат на Бойко Борисов на 15 май. В момента ГЕРБ преговаря с ДПС, БСП и ИТН за съставяне на кабинет. Партиите, които подкрепят кабинета на ГЕРБ ще получат министерски квоти.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/5/23 22:05

    И Плевниев беше еди президент,смешник беше.да вади бележка обикновен лист от джоба и да чете.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/5/23 07:49

    Голямо лапане ще пада. Тия евро средства които трябва да стигнат до хората на партията. Пак ще те крадат народе

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/5/23 08:11

    Пак ще са калинки, калинки, но верни на партийните ръководства...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/5/23 09:03

    Тая е тъпа та дрънка защо ни я пробутват незнам тя обувките де се вика едвам си връзва за премиер я предлагат Абсурд

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/5/23 11:27

    Пред прага сме на поредното разграбване на разпадащата се „Държава“.

    С Премиер-марионетка и дъртите #мутри на мафиотските #ГЕРБ, #ДПС и #БСП.

    Престъпен сговор, за да си лапнат едни 12 млрд.€, с опорката за „националния интерес“ и „спасяването на България.“

    Всъщност за нейното доунищожаване.

    #НеНаМафията

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/5/23 11:28

    Боко Тиквата пробутва АВАТАРА си Мария Габриел за премиер.

    След юпитата, които овършаха държавата, след просто идиотите, уж „харвардски“, аре сега и жирафи ала Габриел. Щото малко ни бяха предните „вносни“ българи, дето щяха да „оправят“ България без да имат никакъв РЕАЛЕН ХАБЕР НА ТЕРЕН от нея. Видяхме как и ебаха майката.

    Габриел – премиер?

    Ай сиктир, бе!

    И кво и разбира тиквата от държавата НА ТЕРЕН? ZERO!

    Важното е обаче да сме живи и здрави, и тя да слуша какво и говори в слушалката Боко Тиквата. И да плещи срещу Путин.

    Долна, мизерна история.

    Докато Габриел рецитира бля-бля трафарети, ОТЗАД Боко Тиквата вече сбира рояка от ъндърграунд негови Паши, Касички и прочие, и УЖ „врази“, и единственото, което мисли – е да спаси собствения си задник и как да върне „пътя на Боко Тиквата“ от „пътя на копринката“, нищо, че те и сега пак са заедно и по „пътя на копринката“, ама друго си е – да умножава ПАК само по едно.

    Държавата няма как да се управлява от НЕВЧАСНИЦИ ОТ НЕЯ НА ТЕРЕН И ОТ „ВНОСНИ“ БЪЛГАРИ, които изобщо не знаят къде се намират като се върнат тук.

    Толкова по тая тема от АФЕРА.

    Нещастници!

    П.П. Токущо и аватара на „Шефа“ на ОПГ „пътя на копринката“ – Радев – Гълъб Донев избълва възторг от Габриел. СИМБИОЗА /Радев & Боко/ от продажници. Нещастници!

    Веселина Томова

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен10/5/23 11:38

      Не разбирам да не би да сте мислили че досега и др премиери които не са били председатели на партия не са били зависими ? Та дори те са зависими ако са в коалиция ! На тези просто им личи повече че са изпълнители ..................нищо ново под слънцето ! Най важна е нагласата дано този път да е нагласа да се свърши нещо и по малко да се краде това е . . . .

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.