24rodopi.com/Общество
 „Злото ме победи. Борих се, но не успях. Благодаря на всички, които ми помагаха. Не искам да съдя никого, не искам мъст. Чакам просто мига, в който отново ще летя…“.
Думите на един човек, чийто половин живот е като сюжет от филм, в който има свобода, небе, кръв, решетки, разочарование. Болка за обществото, в което моралът се е отразил, отпечатал и дори дамгосал цялата система.
58-годишният Стайко Иванов е на свобода. След седем години и половина, прекарани в килии за убийство, за което той е абсолютно категоричен: Не съм извършил!
Делтапланеристът, наречен Човека Птица. Издирван в продължение на години от Интерпол, живял ден за ден, изминал хиляди километри пеша, живял сред престъпници в затвора, а сега с огорчението и надеждата. Тежко, болезнено минало и мечтата към небесата.
Разказът на Стайко, единствено пред камерата на 24rodopi.com. Вижте анонса:
 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/5/23 16:04

    Барута от изстрела е намерен в ноктите му
    Това означава че той е стрелял
    Колкото и да отрича

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/5/23 13:19

      Барута от ноктите му се различава по състав от този на убития. Хасковските полицаи са напудрили ноктите на Стайко, за да си осигурят "доказателство".

      Изтриване
  2. Анонимен1/5/23 18:11

    Стига си писал глупости селчо

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/5/23 22:34

    Човека сигурно ще е казал че той никога няма да се превърне в една истинска птица и той ще се е ядосал много тагава.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/5/23 10:37

    Всички летящи прекрасно знаем, че Стайко е 100% невинен и именно поради тази причина бяха организирани множество протести относно присъдата му, която властта не пожела да отрази! Първоначално съда го освобождава и когато той решава да си потърси правата делото бива възобновено и осъден! Нарушени са много процесуални действия от страна както на изпълнителната така и на съдебната власт. Но в крайна сметка всички знаем, че в България правосъдие няма. Иво Недков

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/3/24 20:59

    Този човек е измамник! Лъжец и боклук! Може да е невинен за това убийство! Но уби жена си с глад и мизерия! Няма един работен ден стаж в животът си! Ограби дъщеря си!!! Използва самотни жени за да го хрантутят !

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/3/24 21:00

    Той не вярва в Господ!!! Само лъже!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.