24rodopi.com/Политика

Групата съветници на ПП ГЕРБ предложи цена от 2 лева за детската железница в парк "Простор", за да може услугата да остане достъпна за всяко дете.

„За жалост идеята не бе възприета от мнозинството в Общинския съвет и цената на билета за влакчето бе покачена драстично от 1 на 3 лева, което силно ограничава възможността от атракциона да се ползват семейства с две и повече деца. Когато децата са малки и се нуждаят от придружител, оскъпяването прави непосилна за джоба  разходката по релсите“, коментират съветниците от ГЕРБ, цитирани от пресцентъра на местната структура на партията.

По думите им, в такива случаи местната власт е редно да отчита социалния елемент, а не да гони финансови резултати. Позицията им обаче не срещна подкрепа в разпоредителния орган и бе отхвърлена, посочват още от ГЕРБ.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/6/23 22:23

    Гласуване под строй, отнася се и за електорат и за общински съветници от определена партия.
    Така се привилегироват едни партийни интереси срещу обществени интереси.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/6/23 08:24

      Много точно казано!!
      Няма да се събудим скоро

      Изтриване
  2. Анонимен26/6/23 23:10

    Направете го като търг с наддаване и вижте коя партия ще даде най-ниска цена. :D

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/6/23 11:10

    За кафе давате пари, а за удоволствието на детето три лева ви се струват много! На избори не ходите, данъци не плащате и само искате ! Стига бре! Стотици хиляди давате за недовършени апартаменти във Възрожденци!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/6/23 11:21

      Апартамент се купува веднъж в живота, а детето иска на ден по 5 пъти да се качва на влакчето. Аз ако си дам парите там, после кой ще плаща апартамента?

      Изтриване
  4. Анонимен27/6/23 12:10

    Ако не ни се занимава с нещо подхода е ясен. Слагаме цена, която не се харесва на хората и съответно влакчето няма да се ползва. След като не се ползва, ще се спре. До година като се зададе въпроса, защо влакчето не работи. Отговорът ще е също толкова ясен. То не се използваше и без това. Много работи не се използват на този принцип. Останалото е "ще има малко критика, ще я понесем". По колко европрограми е кандидатствала нашата община за повишаване на жизнения стандарт в гр. Кърджали. Всичко се руши, тук не говорим за градеж, а за поддържане на наличната инфраструктура.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/6/23 16:38

    жп билета от кж.за местанли е по евтин

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/6/23 16:58

    Ем, щом дигат цената значи има търсене. Иначе те всичките баламурници ли са там да дигнат цената ей така.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.