24rodopi.com/Регион

Пак, пак и пак! За пореден път малък автобус от Кърджали за Широко поле. Спирките са 3 в селата Скалище, Звезделина и Широко поле), пътуването не е толкова кратко. В понеделник в автобуса имаше 45 души, а пък автобусът е с 30 места. 15 души стояха прави цели 35 минути, а най-лошото е, че повечето от тях са по-възрастни или стари хора“, твърдят пред 24rodopi.com жители на Широко поле, ползващи услугите на кърджалийската автогара.

На въпрос към водача на автобуса защо се случва така, той отговорил, че „имало 2 свободни големи автобуса“, но нищо повече не знаел.


„П
опитахме защо мъчат хората с малкия автобус, защо просто не пускат един голям, но не можа да ни отговори. Очакваме ръководството на „Арпезос бус“ най-сетне да благоволи да отговори на въпросите ни и да си изпълнява задълженията, съобразно правилата за пътуване и поетите ангажименти като обществен превозвач“, споделя един от пътувалите по линията Кърджали-Широко поле в претъпкан автобус мъж.

„Скоро няма да се вписваме не само в обичайната форма на пътници – седнали, че дори и правостоящи, а ще се наложи да пътуваме като индийци върху покрива на автобуса“, гласът пък коментарът на по-млад от пътниците.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/6/23 09:05

    Защо се качвате,като няма места ?Чакайте следващия автобус.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/6/23 09:18

    Знаете ли какви луди пари пари взимат от общината превозвачите…?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/6/23 09:29

    Арпезос бус щом е вс е ясно сиреч скоро ще сте отгоре както си казал ! Корупция до шия е цялата държава ! Ами автобусите до Пловдив ги пълнят точно като тези за Широко поле тръгват от тук полупълни и преди Пловдив се гъчат с правостоящи и стява някъв ужас !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/6/23 18:34

    Много индийци има.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/6/23 22:49

    Demokracijata gi vtali i edin tezi kolkoto dvama.Da jivey.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.