Обяснението на местните хора за черната хроника в този участък от пътя за "Маказа"


24rodopi.com/Темата+

„Този път е прокълнат. Тук се случват много катастрофи. Отсреща има стара джамия, а край нея гробище. Вероятно платната минават върху него. На 10 катастрофи по пътя за „Маказа“, седем от тях са в този участък. Внимавайте, карайте бавно“, съветват жители на село Загорско.

В първия ден от новата седмица стана поредният инцидент. Три автомобила се удариха в близост до разклона. Двама от водачите пък получиха натъртвания.

Един от десетките инциденти в този пътен участък. Най-известният пък бе през април 2019-та година. Автомобилите на политика Лютви Местан и семейството на Юсеин Ахмед се сблъскаха, като при инцидента почина 6-месечно бебе. Делото още се влачи на първа инстанция.

„Още пътят не бе открит. Наложи се да пренощуваме в старата джамия отсреща. Такива странни звуци се чуваха, че примряхме от страх. Има нещо в това място. Неспокойни духове“, споделя мъж от съседните на Загорско села.

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/6/23 08:15

    Nıkakvo proklyatıe nyama prosto tryabva da se slojı kamera ılı da se operavı vıdımosta ot toy skat ı tova e proklyatı e Bılo glupostı na tırkaleta pıtya mınava prez nıvıte tam nıkaga ne e ımalo nışto osven nıvı

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/6/23 08:37

    Не знам дали е прокълнат, но нещо не е изчислен и направен както трябва. Нито лентите, ленти, нито видимоста видимост, нито широчината на платното както е трябва, нито завоите са завои.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/6/23 10:37

    Има закони на физиката,има правила,има възпитание, търпение,обучение.
    Нищо изброеното го няма в много от водачите.
    А мъртвите в гробищата ги оставете на мира,те искат само че едно,молитва!
    Румънецът като види БГ номер го смята за въшка. Българският водач като види Турски водач и той се прави велик пилот от Формула 1.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/6/23 11:05

    Да бе....Ти не шофирай внимателно, а после мъртвите виновни. :)

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/6/23 11:57

    Има нещо и то е окраднати пари. По принцип това е Европейски транспортен коридор (Е85), но дефакто се направи нещо, след като окрадаха парите стана едно нищо.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/6/23 12:04

    Има ограничения които не се спазват и това е причината за проишествията.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/6/23 12:04

    За румънците - пътувал съм през Румъния. Шофьорите са толкова стриктни - спазват всички ограничения в Румъния, защото имат закони и ги спазват, а във всяко населено място, независимо колко е голямо има полицейски патрул.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/6/23 13:31

    Staro grobichte i duhove.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен28/6/23 16:26

    И прокълнат ли е, не е ли?! Нищо не казахте накрая?! Да минаваме ли, да не минаваме ли?! Ко да праим?!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.